Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυτζάμα πάρτι!

Πυτζάμα πάρτι!

Αυτό το καλοκαίρι η πυτζάμα έχει την τιμητική της.

Φέτος οι γυναίκες θα είναι πιο χαλαρές από ποτέ, αφού θα βγαίνουν με τις …πυτζάμες τους.

Αυτό τουλάχιστον επιτάσσει η μόδα για το καλοκαίρι, που θέλει τη γυναίκα να φοράει μεταξωτές πυτζάμες όλο το 24ωρο και όχι μόνο για τον ύπνο της. Από το σούπερ μάρκετ μέχρι το beach bar!

Με αυτό τον τρόπο θα νιώθει πιο άνετη με την παρέα της ή σε μία νέα γνωριμία.

Για το pyjama ή pajama trend, η κομψότητα είναι εύκολη υπόθεση καθώς με την προσθήκη ενός ζευγαριού ψηλοτάκουνα πέδιλα , ένα clutch  και δύο υπέροχα σκουλαρίκια ο σκοπός θα έχει επιτευχθεί.

https://www.instagram.com/p/BYySwNwgPZI/?tagged=pyjamastyle

Δεν είναι τυχαίο πως τα πυτζάμα πάρτι είναι τα καλύτερα και τα πιο ξέφρενα. Γιατί γίνεται αυτό; Μα γιατί φοράμε τα underwear ως outerwear και νιώθουμε υπέροχα λες και είμαστε στον προσωπικό μας χώρο.

Μιας λοιπόν που έχουν έρθει γενικά τα πάνω κάτω στην κοινωνία μας, ποιος θα ενοχληθεί αν βάλουμε δημοσίως τα «από μέσα» έξω;

https://www.instagram.com/p/BLb4GWqhf2q/?tagged=pyjamatrend

https://www.instagram.com/p/BdN3eh6BTl2/?tagged=pajamatrend

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα τη συγκεκριμένη τάση, μπορείτε να ξεκινήσετε με κάτι πιο basic και όχι τόσο υπερβολικό, όπως ένα σκουρόχρωμο σετ που έβαλε και το απόλυτο fashion icon, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

https://www.instagram.com/p/BkOYp-_hVrI/?tagged=sarajessicaparker

Αν πάλι επιθυμείτε μία πιο edgy εμφάνιση, τολμήστε να βάλετε μία ανοιχτόχρωμη ολόσωμη φόρμα σε στυλ πυτζάμας, με πολλά πριντς.

Δώστε χρώμα και σχέδιο στο sleepwear street style, με φλοράλ, japanese, ριγέ, πουά υφάσματα και συνδυάστε το με ψηλοτάκουνες γόβες, μποτάκια ή για ακόμα περισσότερο στυλ δοκιμάστε το με σλίπερς και αθλητικά.

Άλλη μία εναλλακτική για να έχετε περισσότερες επιλογές στην γκαρνταρόμπα σας, είναι να χωρίσετε το full pyjama set και να κάνετε mix and match έξυπνους συνδυασμούς με τα κομμάτια του.

Το τρεντ που έχει ρίζες πίσω στα 70’s επανήλθε στη ζωή μας, για να προσφέρει έξτρα κομψότητα και στυλ ακόμα κι αν νιώθουμε «σαν στο σπίτι μας».

Tο απόλυτο μάθημα κομψότητας και στυλ, για το πως να φοράμε την πυτζάμα και να παραμένουμε θηλυκά, θα το βρούμε στην Όντρει Χέιμπορν και στην πιο classy ταινία όλων των εποχών το «Breakfast at Tiffany’s»

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024