Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και του χρόνου στην Ευρωλίγκα θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός

Και του χρόνου στην Ευρωλίγκα θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε τις ομάδες η Λίγκα

Οριστική είναι η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν, αφού η λίγκα ανακοίνωσε τις ομάδες που θα συμμετέχουν του χρόνου και οι Πράσινοι είναι στη λίστα…

Στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε σειρά επαφών με αξιωματούχους της λίγκας, αλλά και με τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Έγινε προσπάθεια να εξομαλυνθούν οι τεταμένες σχέσεις των δυο πλευρών και να δοθούν εξηγήσεις για όσα είχαν γίνει με ακραίο τρόπο κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Οι υπόλοιπες ομάδες με εγγυημένο συμβόλαιο είναι οι Ολυμπιακός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μιλάνο, Ζαλγκίρις Κάουνας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Ρεάλ Μαδρίτης, Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε. Την 16άδα συμπλήρωσαν η Μπούντουτσνοστ, Μπάγερν Μονάχου, Χίμκι, Γκραν Κανάρια και Νταρουσάφακα, οι οποίες εξασφάλισαν μία θέση μέσω του EuroCup ή άλλων διοργανώσεων.

Όσον αφορά στο EuroCup, οι Σκαϊλάινερς Φρανκφούρτης πήραν τη θέση της Μπάμπεργκ, ενώ η Τουρκ Τέλεκομ, η οποία θα επιστρέψει του χρόνου στην κορυφαία κατηγορία της Τουρκίας, συμπλήρωσε την 24άδα.

Οι άλλες ομάδες, οι οποίες ήταν στην αρχική πρόταση για τη σύνθεση του EuroCup, είναι οι Ερυθρός Αστέρας, Τσεντεβίτα, Μόρναρ, Παρτιζάν, Μονακό, Λιμόζ, Βιλερμπάν, Άλμπα Βερολίνου, Ουλμ, Τρέντο, Μπρέσια, Τορίνο, Λιέτουβος Ρίτας, Γκντίνια, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ούνιξ Καζάν, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Βαλένθια, Ανδόρα, Μάλαγα, Τόφας και Γαλατάσαραϊ.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024