Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι ετοιμάζει η Isabel Marant;

Τι ετοιμάζει η Isabel Marant;

Για άλλη μια φορά η Isabel Marant μας εκπλήσσει, κάνοντας ένα νέο βήμα αυτή τη φορά στο χώρο του μακιγιάζ σε συνεργασία με τη L'oreal Paris!

Την Isabel Marant τη γνωρίσαμε το 1994 όταν λάνσαρε τη δική της σειρά από jersey και πλεκτά τα οποία δεν άργησαν να αναγνωριστούν παγκοσμίως και μέχρι σήμερα η ολοκληρωμένη της κολεξιόν δεν σταματά να υμνεί τη γαλλική φινέτσα.

Το 2012 έκανε την επανάσταση και στο χώρο του υποδήματος με τα καινοτόμα «wedge sneakers», τα οποία φορέθηκαν από όλες σχεδόν τις celebrities σε όλο τον κόσμο, δίνοντας μία άλλη διάσταση στο αθλητικό παπούτσι που απέκτησε τακούνι. Μία τάση που αντιγράφηκε αρκετά και έκανε τους σχεδιαστές υποδημάτων να νιώθουν απειλή.

Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας όμως, δεν επαναπαύεται ποτέ. Αφού ανοίγει διαρκώς μπουτίκ σε όλο τον κόσμο με τις δημιουργίες της, πλέον περνάει και στο παιδικό ντύσιμο το οποίο επίσης δεν θα είναι το τελευταίο της βήμα.

Η βραβευμένη πλέον Marant, ξεκινάει άλλο ένα επιχειρηματικό βήμα σε ένα νέο χώρο, που από ότι δείχνει η πορεία της αναμένεται να κατακτήσει επίσης!

Αυτή τη φορά λοιπόν περνάει στο χώρο της ομορφιάς κάνοντας χιλιάδες φανς της ευτυχισμένες.

Η γνωστή και ανήσυχη δημιουργός, σε συνεργασία με τη L’Oréal Paris ετοιμάζουν μια νέα συλλογή μακιγιάζ που αποτελείται από πέντε βασικά προϊόντα, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο show της Marant στην εβδομάδας μόδας του Παρισίου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

«Ήταν ένα όνειρο μου να ασχοληθώ και με το μακιγιάζ και τις καινοτομίες του, προσφέροντας αυτή τη νέα σειρά που φοριέται από το πρωί έως το βράδυ, με το φυσικό smoking make up που πάντα επιθυμούσα!» αναφέρει η σχεδιάστρια για τη επικείμενη συνεργασία της.

Η L’Oréal Paris συνεργάστηκε με τον Olivier Rousteing σε μια συλλογή Balmain με κραγιόν πέρυσι, αλλά η συμμετοχή της Marant θα περιλαμβάνει φέτος και προϊόντα για τα μάγουλα και τα μάτια.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε σε λίγους μήνες το νέο βήμα της κομψής σχεδιάστριας ταυτόχρονα με την κολεξιόν του Σεπτεμβρίου.

Κάτι μου λέει ότι θα απολαύσουμε τέλεια smokey eyes και κατακόκκινα χείλη όπως προστάζει η παριζιάνικη κουλτούρα την οποία η σχεδιάστρια υπηρετεί με συνέπεια!

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024