Σως για σαλάτες με αβοκάντο, κόλιανδρο και μοσχολέμονο
Ετοιμάζεται σε λεπτά στο μπλέντερ και είναι κατάλληλη για να γαρνίρετε κάθε σαλάτα
Spotlight
-
Έζησα στην Αθήνα της δεκαετίας του 1980 για έναν χρόνο - αυτό μου έμαθε ότι μπορείς να ανήκεις οπουδήποτε
-
Ένταλμα σύλληψης για τον σκακιστή Γκάρι Κασπάροφ - Γιατί «τρολάρει» την Μόσχα;
-
Τα 8 πράγματα που πρέπει να κόψετε για να μην γεράσετε γρήγορα
-
Η σπαρακτική ανάρτηση Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του: «Μπανταούλη μου...»
Υλικά
1/2 ή 1 αβοκάντο
1/4 φλιτζάνι κόλιανδρο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2-4 κουταλιές της σούπας νερό
Χυμό μοσχολέμονου (περίπου 1 μοσχολέμονο)
1 μεσαία σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Κόκκινες πιπεριές
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων ρίξτε τα υλικά για το dressing μέχρι να ομογενοποιηθούν. Φυλάσσεται στο ψυγείο για 5-7 ημέρες.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις