Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Surf Art Festival Vol. 5 έρχεται στο Φάληρο

Το Surf Art Festival Vol. 5 έρχεται στο Φάληρο

Για τρεις μέρες, από τις 15 μέχρι τις 17 Ιουνίου, το Surf Art Festival μας προσκαλεί στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου (Beach Volley) προσφέροντας μας μία σειρά από ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες

To Surf Art Festival επιστρέφει για 5η χρονιά και… κατεβαίνει παραλία! Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ µε κεντρικό θέµα το surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δημιουργική ζωή στην πόλη, τη σωματική και ψυχική υγεία και την ευεξία.

Για τρεις μέρες, από τις 15 μέχρι τις 17 Ιουνίου, το Surf Art Festival μας προσκαλεί στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου (Beach Volley) προσφέροντας μας μία σειρά από ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες. Surf, τέχνη, σινεμά, ποδήλατο, skate, υπέροχες γεύσεις, Expo, happenings, συναυλίες, yoga… Όλα βρίσκουν τη θέση τους σ’ ένα φεστιβάλ που φέρνει το καλοκαίρι στην πόρτα μας.

Για πρώτη φορά φέτος το Surf Art Festival πραγματοποιείται σ’ έναν πολύ ξεχωριστό χώρο, που με εξαίρεση τον τελικό beach volley των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 δεν έχει φιλοξενήσει άλλη εκδήλωση. Το γήπεδο beach volley στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου είναι μία μικρή όαση με λευκή αμμουδιά και φοίνικες. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» και διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν διάφορες κατασκευές art & design, customization σανίδων surf από επιλεγμένους καλλιτέχνες καθώς και να συμμετάσχουν σ’ ένα ξεχωριστό painting workshop.  Παράλληλα θα υπάρχουν κινηματογραφικές προβολές, κουκλοθέατρο για τους μικρούς μας φίλους, ακροβατικές επιδείξεις και συναυλίες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στον χώρο της μοτοσυκλέτας όπου για πρώτη φορά εκτός από την καθιερωμένη έκθεση θα φιλοξενηθεί η επίδειξη «Gentlemen’s Race» σε συνεργασία µε τη Harley-Davidson και την επίσηµη αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena, καθώς και άλλους μεγάλους κατασκευαστές του χώρου. Επίσης λέσχες φίλων Vespa θα οργανώσουν ένα πρωτότυπο fun summer race  µε τίτλο “Beachbums and Bikes”.

Η συμμετοχή των σχολών yoga, διαλογισµού και acro yoga θα είναι όπως και πέρυσι στον πυρήνα των παράλληλων δράσεων. Η διαφορά όµως είναι ότι στη φετινή διοργάνωση αποκτούν δικό τους χώρο και σχετική αυτονοµία. Στο Wellness Fest by Surf Art Festival θα συµµετάσχουν επιλεγµένοι δάσκαλοι για να παρουσιάσουν προγράµµατα γιόγκα, πιλάτες, εναλλακτικής άσκησης, χορού, εκπαιδευτικής παιδικής γιόγκα και µοντέρνων παιδαγωγικών δραστηριοτήτων. Τέλος το πρόγραµµα θα πλαισιώνουν σεµινάρια για την οικολογία, τη φύση, τη θάλασσα.

Από τις 15 μέχρι τις 17 Ιουνίου το Surf Art Festival Vol. 5 μας προσκαλεί σ’ ένα µοναδικό ταξίδι ευεξίας και σύνδεσης µε την καλύτερη πλευρά του εαυτού µας. Μία τριήµερη γιορτή σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και μεγάλο χορηγό την Corona. Το καλοκαίρι φέτος στην πόλη θα φτάσει λίγο νωρίτερα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LINE UP

Παρασκευή 15/6
20:30 The Bonnie Nettles
21:30 The Noise Figures

Σάββατο 16/6
20:30 Tootsie Babes
21:30 Λεωνίδας Μπαλάφας

Κυριακή 17/6
20:30 The Sexy Christians
21:30 Ικαριώτικο Γλέντι

PLUS: Και τις τρεις μέρες extra side gigs και unplugged lives που θα ανακοινωθούν σύντομα

Ωράριο φεστιβάλ:
Παρασκευή 15/6
16:00-01:00

Σάββατο 16/6 και Κυριακή 17/6

12:00-01:00

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024