Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πως θυμώνει το κάθε ζώδιο;

Πως θυμώνει το κάθε ζώδιο;

Για ποιο λόγο τσακώνονται; Τι είναι άραγε αυτό που τους νευριάζει και τι χρειάζονται για να ηρεμήσουν; Το ζώδιό σου μπορεί να σου δώσει πολλές απαντήσεις για αυτό

Για ποιο λόγο τσακώνονται; Τι είναι άραγε αυτό που τους νευριάζει και τι χρειάζονται για να ηρεμήσουν; Το ζώδιό σου μπορεί να σου δώσει πολλές απαντήσεις για αυτό.

Ας δούμε με τη σειρά:

Κριός: Αν βρεθείς απέναντι από ένα κριάρι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις την πόρτα και να τρέξεις όσο πιο μακριά μπορείς. Αυτό γιατί ο Κριός γίνεται τόσο επιθετικός που ούτε μπορείς να το φανταστείς. Ένας Κριός νευριάζει με το παραμικρό, εσύ προσπάθησε να μην του δίνεις πολλές αφορμές και όταν βλέπεις ότι πάει να «ανάψει» πρέπει να τον σβήνεις.

Ταύρος: Ο Ταύρος είναι γενικά ένα πολύ ώριμο ζώδιο με αντοχές, όταν όμως ξεπεράσει τα όρια του γίνεται «ταύρος» κι εσύ γίνεσαι αυτόματα, όχι απλά ο ταυρομάχος, αλλά το κόκκινο πανί!Αυτός είναι και ο λόγος που θα σου συνιστούσα να μην φτάσεις ποτέ στα άκρα έναν Ταύρο.

Δίδυμος: Απλά ηρέμησε, πάρε μια βαθιά ανάσα και άκου τι έχει να σου πει. Μετά καθίστε παρέα και βρείτε μια λύση, ήρεμα και χαλαρά. Τότε η ηρεμία και των δυο σας είναι εγγυημένη. Αν πάλι καταλάβει ότι δεν έχει την απόλυτη προσοχή σου και πως τον γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια… την έβαψες!

Καρκίνος: Δεν θα σε ενοχλήσει πολύ ο καρκίνος. Η εσωστρέφεια του, έχει ως αποτέλεσμα κρατάει όλα όσα τον απασχολούν μέσα του και να στεναχωριέται. Όμως κάποια στιγμή έρχεται η έκρηξη και εκεί καταλαβαίνεις… πόσο σκούρα ήταν τα πράγματα. Στα θετικά, ότι δεν ξεσπά συχνά, οπότε και εσύ καλό θα ήταν να μην τον φτάσεις στο σημείο να εκραγεί. Τότε, ετοιμάσου να δεις μιαν άλλη πλευρά του χαρακτήρα του, που πίστεψε με, δε θα‘ θελες ποτέ να τη δεις! Επίσης μην περιμένεις να σε συγχωρέσει σύντομα για οτιδήποτε…

Λέων: Εδώ έχουμε το αντίθετο από τον Καρκίνο. Νευριάζει εύκολα και για το παραμικρό. Μάλιστα συνοδεύεται με ξέσπασμα και τσακωμό, όμως μέσα σε ένα πεντάλεπτο έχει ξεχάσει τον λόγο που τσακώθηκε. Τα λιονταράκια είναι ευέξαπτα άτομα, με μεγάλη καρδιά, που συγχωρούν τα πάντα.

Παρθένος: Από τα πιο ήρεμα ζώδια που σπάνια θα βγει εκτός εαυτού. Ακόμα όμως και όταν ξεσπάσει ο παρθένος δεν θα παρεκτραπεί.  Αν το κάνει όμως, όταν ηρεμήσει, θα σου ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτό!

Ζυγός: Δεν μπορεί με τίποτα να καυγαδίσει. Σιχαίνεται τους καβγάδες και έτσι δεν εκδηλώνει τα νεύρα του. Για να μην φτάσει στα άκρα προτιμάει να αποχωρήσει. Τρελαίνεται όταν τον αδικούν και όταν αδικεί, εξ’ ου και το σύμβολο του ζωδίου του. Γενικά ο ζυγός δύσκολα καυγαδίζει και δύσκολα θα τσακωθεί μαζί σου. Μην κάνεις όμως το λάθος να πιστέψεις πως δεν θα αντιδράσει με τον δικό του τρόπο, σε αυτά που του κάνεις.

Σκορπιός: Μακριά. Μιλάμε για τον βασιλιά των νεύρων! Όχι μόνο θα θυμώσει, αλλά θα ξεσπάσει βίαια, θα σε βρίσει και δεν θα ηρεμήσει μέχρι να σε εκδικηθεί! Επίσης μην κάνεις το λάθος να τον πληγώσεις. Αν το κάνεις δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Μα ποτέ όμως…

Τοξότης: Μην προσπαθήσεις να βρεις λογική στον Τοξότη. Δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη. Για άλλα θα τσαντίζεται και για άλλα ξεσπάει. Κάτι που τον έκανε να θυμώσει εχθές, σήμερα τον κάνει να γελάει. Μπορεί απλά να ξύπνησε στραβά, μπορεί απλά να εκνευρίζεται σήμερα για κάτι που έγινε χθες όμως δεν πρόλαβε να εκνευριστεί εκείνη την ώρα, μπορεί απλά να βαριέται να θυμώσει… Γενικά ο Τοξότης θέλει υπομονή. Έχεις;

Αιγόκερως: Είναι ήρεμος. Υπολογίζει τα πάντα. Το ότι έχει θυμώσει δεν θα το καταλάβεις από τον τόνο του, αλλά από αυτά που σου λέει. Δε τσακώνεται και πάντα προσέχει τα νεύρα του. Δεν υπάρχει κάτι που να εκτιμάει περισσότερο από τον διάλογο, γι’αυτό και θα προσπαθήσει να τα λύσει όλα χωρίς φωνές και υπερβολές. Όμως άνθρωπος είναι και αυτός και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να τον φτάσεις σε αυτό το σημείο. Αν το κάνεις δεν θα σου αρέσει αυτό που θα δεις.

Υδροχόος: Θυμώνει και δεν έχει πρόβλημα να τσακωθεί μαζί σου κανονικότατα. Είναι φωνακλάς και πίστεψε με, θα τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά. Βέβαια αποσπάται πολύ εύκολα, οπότε σε περίπτωση που φτάσετε σε σημείο να μαλώνετε, απλά άλλαξε θέμα.

Ιχθύς: Είναι από τα ζώδια που δεν ξεσπάει. Κρατά το θυμό μέσα του. Δεν θα δείξει ότι έχει νεύρα και βλάπτει τον εαυτό του. Το πρόβλημα σε αυτό είναι ότι το ξέσπασμα θα έρθει, όμως αποδέκτης δεν θα είναι το πρόσωπο που τον έχει εκνευρίσει, αλλά όποιος βρεθεί μπροστά του εκείνη τη στιγμή. Οπότε καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός όταν βρίσκεται μαζί του, ακόμα και άμα δεν έχεις κάνει κάτι.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024