Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άφαντα χρήματα εράνου για ανακαίνιση δομών του Νοσοκομείου «Σωτηρία»

Άφαντα χρήματα εράνου για ανακαίνιση δομών του Νοσοκομείου «Σωτηρία»

Ο διοικητής του νοσοκομείου απαντά εγγράφως στο πρόεδρο της Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, ότι έχει άγνοια για την τύχη των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τα ΜΜΕ

Άφαντα παραμένουν τα χρήματα εράνου που είχε διενεργηθεί τον Απρίλιο του 2016 με στόχο την ανακαίνιση κλινικών του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

Όπως προκύπτει από έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), ο διοικητής του νοσοκομείου Πέτρος Λυριντζής απαντά εγγράφως στο πρόεδρο της Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, Πάνο Κυριακόπουλο, με κοινοποίηση στην 1η ΥΠΕ, ότι έχει άγνοια για την τύχη των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τα ΜΜΕ για την ανακαίνιση της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου που ασχολείται με τον καρκίνο.

Μάλιστα, επικαλείται υπηρεσιακό έγγραφο του Διοικητικού – Οικονομικού Διευθυντή του «Σωτηρία» ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει υποβληθεί αίτημα στο νοσοκομείο για αποδοχή δωρεάς από έρανο που οργάνωσαν τα ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο κ. Λυριντζής αναφέρει ακόμα ότι ανάλογη ερώτηση έχει δεχθεί και το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας-Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) στο οποίο επίσης έδωσε την ίδια απάντηση.

Τέλος, ζητά από τον κ. Κυριακόπουλο «επειδή η διοίκηση του νοσοκομείου δεν ήταν συμβαλλομένη στον εν λόγω έρανο να μην απευθυνθείτε ξανά σ’ αυτήν».

Η ΠΟΕΔΗΝ στηλιτεύοντας τη στάση της διοίκησης του Νοσοκομείου «Σωτηρία» διερωτάται «Πως είναι δυνατόν να μη γνωρίζει η Διοίκηση εάν παρελήφθησαν και που πήγαν τα χρήματα. Πόσα ήταν και για ποιο σκοπό διατέθηκαν».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024