Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πριν το τέλος του έτους η νέα BMW X5

Πριν το τέλος του έτους η νέα BMW X5

Ο επικεφαλής του ομίλου BMW επιβεβαίωσε από το βήμα της γενικής συνέλευσης μετόχων την πρεμιέρα της νέας, τέταρτης γενιάς της X5 η οποία θα πραγματοποιήσει την μετάβαση στην νέα αρχιτεκτονική των Βαυαρών CLAR.

Πλην της πρώτης εμφάνισης του iNext και των συστάσεων για τo νέο ηλεκτροκίνητο SUV μοντέλων των Βαυαρών, ο επικεφαλής της BMW Harald Krueger, επισημοποίησε από την ετήσια γενική συνέλευση μετόχων του βαυαρικού ομίλου και το χρονοδιάγραμμα άφιξης της νέας γενιάς της Χ5.

Αν και δεν έδωσε ακριβή ημερομηνία, το Νο1 του βαυαρικού ομίλου ανακοίνωσε ότι η νέα γενιά του βαυαρικού SUV θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του πριν το τέλος της χρονιάς, καθώς όπως όλα δείχνουν η BMW προέκρινε την συρρίκνωση του συνήθους κύκλου ζωής του μοντέλου προς όφελος της μετάβασης του στην νέα και πιο ευέλικτη και πιο τεχνολογικά προηγμένη πλατφόρμα CLAR όπου βασίζεται μεταξύ άλλων και η Σειρά 7.

Ωστόσο η X5 δεν θα είναι το μοναδικό νέο SUV μοντέλο που θα προκύψει πριν το τέλος της χρονιάς καθώς σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των Βαυαρών, το portfolio των Χ θα εμπλουτιστεί και από την Χ7 η οποία αναμένεται να περάσει στις γραμμές παραγωγής του Spartanburg στη Νότια Καρολίνα το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Επίσης όπως είναι ήδη γνωστό, πλην των περιπετειωδών μοντέλων, η γκάμα της βαυαρικής φίρμας θα εμπλουτιστεί σύντομα και από την παρουσία της νέας Σειράς 8 Coupe η οποία έχει ήδη πάρει εισιτήριο για τις 15 Iουνίου και το Le Mans το οποίο επέλεξε ως ιδανικό «σκηνικό» για την πρεμιέρα της εν είδει υπογράμμισης του σπορ χαρακτήρα της.

Αξίζει να σημειωθεί δε ότι σύμφωνα με νεότερες δηλώσεις του Harald Kruger, η γκάμα της νέας Σειράς 8 θα περιλαμβάνει «τουλάχιστον έξι μοντέλα» καθώς εκτός από τις αφίξεις των Coupe, Convertible και των M έκδοσεών τους τις οποίες η νέα στρατηγική των Βαυαρών κατατάσσει ως ξεχωριστά μοντέλα, η νέα Σειρά 8 θα «υπάρξει» στο μέλλον και ως Gran Coupe έκδοση αμαξώματος η οποία φυσικά θα επωφεληθεί από τη δική της έκδοση δια χειρός M Division.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024