Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Μόνο στην Ελλάδα η μεγαλύτερη επιχείρηση εν καιρώ ειρήνης θα μπορούσε να γίνει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, σε έναν τελικό κυπέλλου

Λένε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν τη μεγαλύτερη επιχείρηση στην οικουμένη εν καιρώ ειρήνης, αλλά εκτός όλων των άλλων η αφεντιά μας φρόντισε να διαψεύσει και αυτή την πεποίθηση…

Στην ωραία χώρα που λέγεται Ελλάς, η μεγαλύτερη επιχείρηση στην οικουμένη εν καιρώ ειρήνης είναι ο τελικός του Κυπέλλου!

Απλώς είναι τόσο μεγάλη αυτή η επιχείρηση και σημαίνει τέτοιο συναγερμό που μπροστά του τύφλα να ΄χουν οι σειρήνες του πολέμου, κούφια η ώρα που το ακούει!

Εάν κάποιος εξωγήινος έπεφτε προχθές το βράδυ στην ευρύτερη περιφέρεια πρωτευούσης, μόνο εάν διέθετε διεστραμμένη φαντασία θα έβαλε με το μυαλό του ότι στο ΟΑΚΑ φιλοξενείται η (ψευδεπίγραφη) γιορτή του ποδοσφαίρου…

Γιορτή; Αλήθεια, το άλλο (το ανέκδοτο) με τον Τοτό το ξέρετε; Εξωγήινοι βεβαίως δεν κατέβηκαν, αλλά αναρωτιέμαι τι στα κομμάτια θα σκέφθηκαν μπροστά σε αυτές τις σκηνές της Αποκάλυψης ο Ισπανός διαιτητής που μετακλήθηκε μαζί με το πλήρωμα του και οι εκπρόσωποι των θεσμών!

Α, ναι, είχαμε κι από δαύτους: τρεις εκπροσώπους της UEFA και της FIFA, που ήλθαν για να διαπιστώσουν εάν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος διεξάγεται εντός των πλαισίων, που ορίζει η παγκόσμια καθεστηκυία τάξη του ποδοσφαίρου.

Είμαι περίεργος να διαβάσω τις αναφορές τους και πολύ θα ήθελα να κάθομαι δίπλα τους για να δω τις αντιδράσεις τους, με όλα αυτά που έβλεπαν να συμβαίνουν στα πέριξ: τα κομβόι των πούλμαν, την επιστράτευση των… κυανόκρανων, τις νεκρές ζώνες, τις μάχες των οπαδών με τους αστυνομικούς, τη ρίψη των καπνογόνων, των βεγγαλικών και των δακρυγόνων, τον Βιεϊρίνια να μένει με το… βρακί του, παίκτες, προπονητές και διοικητικούς παράγοντες να επιμένουν στο κλεμμένο και κάλπικο πρωτάθλημα.

Εν κατακλείδι είτε έβγαινε πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, είτε κατακτούσε το Κύπελλο η ΑΕΚ, έχουμε το ποδόσφαιρο που αξίζουμε.

Η μάλλον, το ποδόσφαιρο που δεν θέλουμε να αλλάξουμε!

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024