Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διασυρμός χωρίς όρια

Διασυρμός χωρίς όρια

Φαντάζουν φτωχοί οι περισσότεροι χαρακτηρισμοί στην προσπάθεια να περιγράψει κάποιος την συγκεκριμένη επιλογή. Μια επιλογή που μόνο απορίες προκαλεί στους φιλάθλους όλης της Ελλάδας

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία «καινοτόμησε». Και αποφάσισε να το πράξει με μια απόφαση που δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι άλλο μπορεί να πει κάποιος για την επιλογή της διοίκησης της ΕΠΟ, να σφυρίξει Ισπανός διαιτητής (Νταβίντ Μπορμπαλάν) στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Φαντάζουν φτωχοί οι περισσότεροι χαρακτηρισμοί στην προσπάθεια να περιγράψει κάποιος την συγκεκριμένη επιλογή. Μια επιλογή που μόνο απορίες προκαλεί στους φιλάθλους όλης της Ελλάδας.

Και βεβαίως υπάρχουν ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις. Πρώτα απ’ όλα η ομοσπονδία καλείται να εξηγήσει για ποιους λόγους έλαβε την συγκεκριμένη απόφαση. Γιατί είναι μια κίνηση – πισωγύρισμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν αναλογιστεί κάποιος ότι τελευταία φορά που ξένος διαιτητής σφύριξε αγώνα ελληνικής διοργάνωσης ήταν το 1975.

Που πήγαν τα «βαρύγδουπα» λόγια; Που χάθηκαν οι «υμνητές» των Ελλήνων διαιτητών; Γιατί τα στελέχη της «εξυγίανσης» δεν επέλεξαν κάποιον από τους διαιτητές που σφύριξαν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα; Η διοίκηση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ έλεγαν πως το επίπεδο της διαιτησίας βελτιώθηκε στο φετινό πρωτάθλημα. Προφανώς η αναφορά έχει να κάνει με την προσωπική αντίληψη του καθενός, αναφορικά με τον όρο βελτίωση. Γιατί η αλήθεια είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο «δεινοπάθησε» από τα αμέτρητα διαιτητικά λάθη στο φετινό πρωτάθλημα.

Κι αφού λοιπόν για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο όλα πήγαν εξαιρετικά, γιατί λήφθηκε απόφαση για ορισμό ξένου διαιτητή στον τελικό του Κυπέλλου; Ήταν μια επιλογή που διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και πρόκειται για διασυρμό χωρίς όρια αν κρίνει κάποιος και από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συγκεκριμένη ανακοίνωση. Και είναι αλήθεια πως υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

Η διοίκηση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας υπέπεσε σ’ ένα ακόμα μεγάλο λάθος, με την απόφαση να ορίσει τον Νταβίντ Μπορμπαλάν για διαιτητή στον τελικό του Κυπέλλου. Κι αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο θα πρέπει να σταθούμε γιατί θα υπάρξει και συνέχεια. Και χωρίς αμφιβολία θα πρόκειται για συνέχεια με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024