Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα αξεσουάρ της Άνοιξης με κρόσσια

Τα αξεσουάρ της Άνοιξης με κρόσσια

Τα κρόσσια έχουν την τιμητική τους στη μόδα, τα δύο τελευταία χρόνια

Εμείς δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια σε αυτήν την υπέροχη τάση που προσδίδει κάτι μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα και ένα μυστηριώδες cowboy look. Αν δεν έχετε ενδώσει ακόμα, φέτος είναι η σωστή στιγμή, με όλα τα ανοιξιάτικα αξεσουάρ που μας βάζουν σε πειρασμό ώστε να δημιουργήσουμε νέες ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Παίρνω την τσάντα μου και φεύγω

Το ασφαλές αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα αλλά δεν θέλει να υιοθετήσει κάποια τολμηρή τάση. Τα κρόσσια σε σακίδια πλάτης, tote bags ή και σε μικρούς φακέλους δίνουν μία ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνιση είτε πηγαίνετε στο γραφείο είτε για ποτό με τους φίλους σας.

Το αγαπημένο πόντσο

Πρόκειται για ένα πανωφόρι που μπορείτε να φοράτε όλο το χρόνο, ανάλογα με την υφή του υφάσματος. Τα ανοιξιάτικα βράδια θα χρειαστείτε ένα ανάλαφρο πόντσο που ταιριάζει με κάθε στιλ ντυσίματος και δίνει μία boho πινελιά. Τα κρόσσια στο τελείωμα συνδυάζονται άψογα με ένα μικρό καπέλο fedora.

Ναι στο σετ τσάντα παπούτσια

Κι ενώ μέχρι πρότινος ήταν μία παλιά τάση που αποφεύγαμε να υιοθετήσουμε, οι σχεδιαστές μας προτείνουν να σετάρουμε την τσάντα με τα παπούτσια, ειδικά αν έχουν κρόσσια. Πάντα με προσοχή στο συνδυασμό αν δεν θέλουμε να έχουμε ένα κιτς αποτέλεσμα.

Είμαι όλη αυτιά

Τα σκουλαρίκια είναι αυτό το αξεσουάρ που αλλάζει εντελώς το μακιγιάζ και γενικά το πώς δείχνει συνολικά το πρόσωπό μας. Επενδύστε σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με κρόσσια σε fun χρώμα, πιάστε τα μαλλιά σε χαλαρό κότσο ή αλογοουρά και κερδίστε τις εντυπώσεις με το hot κομμάτι της χρονιάς.

Με ασιατικό αέρα

Αν δεν έχετε ήδη ένα κιμονό στην ντουλάπα σας, ήρθε η ώρα να το προμηθευτείτε και να κάνετε εμφανίσεις ναι μεν κομψές, αλλά με αέρα κοσμοπολίτικο. Για αρχή επιλέξτε ένα σατέν κιμονό με κρόσσια σε παστέλ απόχρωση που ταιριάζει χρωματικά με τα περισσότερα ρούχα και απογειώνει το απλό τζιν παντελόνι.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024