Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ματς ζωής ή θανάτου για τον Ολυμπιακό στο Κάουνας

Ματς ζωής ή θανάτου για τον Ολυμπιακό στο Κάουνας

Ο Γιώργος Πρίντεζης δε συμμετείχε στη χθεσινή (25/4) προπόνηση, ενώ η παρουσία του στο σημερινό ματς κρίνεται αμφίβολη

Το τελευταίο του «χαρτί» παίζει απόψε (26/4) ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ζαλγκίρις (20:00) στο «Ζαλγκίρις Αρένα».

Οι «ερυθρόλευκοι» με ήττα, αποχαιρετούν τη διοργάνωση και μαζί τις φιλοδοξίες τους για την ευρωπαϊκή κορυφή στο Βελιγράδι. Σε περίπτωση νίκης, η σειρά θα μεταφερθεί στο ΣΕΦ για το 5ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς, το οποίο θα δώσει στον νικητή το «εισιτήριο» για το φάιναλ φορ.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου καλείται να ανατρέψει το κλίμα μετά την πολύ κακή εμφάνιση στο 1ο ματς του Κάουνας και να «αποδράσει» με τη νίκη. Οι τραυματισμοί για ακόμα μία φορά, μαστίζουν την ομαλή λειτουργία της ομάδας, με τον Γιώργο Πρίντεζη να προφυλάσσεται στη χθεσινή (25/4) προπόνηση και να μη συμμετέχει, ενώ η παρουσία του στο σημερινό ματς κρίνεται αμφίβολη.

Πάντως, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναμένεται να είναι στη διάθεση του τεχνικού των «ερυθρολεύκων», όπως και οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιώργος Μπόγρης, οι οποίοι ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμοι.

Η Ζαλγκίρις έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ στο 3ο ματς της σειράς και πλέον, ψάχνει μία νίκη που θα την στείλει στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες της ομάδας.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπασκόνια υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ (22:00) και φιλοδοξεί να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να κρατήσει ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στο φάιναλ φορ. Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, με τους προπονητές τους να υπολογίζουν στις υπηρεσίες όλων των παικτών τους.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024