Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάριος Τόκας γίνεται γραμματόσημο

Ο Μάριος Τόκας γίνεται γραμματόσημο

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία δίδουν στην κυκλοφορία το νέο γραμματόσημο στις 27 Απριλίου 2018, ημέρα κατά την οποία συμπληρώνονται δέκα ακριβώς χρόνια από τον θάνατό του

Δέκα χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη της Κύπρου, του Μάριου Τόκα, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία τιμούν τη μνήμη του με την έκδοση αναμνηστικού γραμματοσήμου, το οποίο τίθεται σε κυκλοφορία την ερχόμενη Παρασκευή.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία δίδουν στην κυκλοφορία το νέο γραμματόσημο στις 27 Απριλίου 2018, ημέρα κατά την οποία συμπληρώνονται δέκα ακριβώς χρόνια από τον θάνατό του. Σε αυτό και για πρώτη φορά στην ιστορία τους, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία θα έχουν εκτυπωμένο ραβδωτό κώδικα (QR code) που θα παραπέμπει τους χρήστες του στην επίσημη ιστοσελίδα του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη για μουσικές ακροάσεις.

Ο Δημήτρης Σιαμμάς, ανώτερος ταχυδρομικός λειτουργός στην υπηρεσία έκδοσης γραμματοσήμων και φιλοτελισμού, δήλωσε ότι την Παρασκευή, θα κυκλοφορήσουν συνολικά 110.000 γραμματόσημα. Από αυτά, τα 5.000 θα διατεθούν σε φακέλους πρώτης ημέρας κυκλοφορίας στην τιμή των €1,29 έκαστος, ενώ τα υπόλοιπα στην κανονική τιμή τους που είναι €0,64. Η εκτύπωσή τους έγινε σε φύλλα των 8 γραμματοσήμων στην Αθήνα.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024