Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα κλειδιά στον Μανόλο

Τα κλειδιά στον Μανόλο

Ο ισπανός τεχνικός έκανε την ΑΕΚ μια ομάδα που αρνείται να χάσει

Όποια γνώμη κι αν έχει κάποιος για τον Μανόλο Χιμένεθ, αυτό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, είναι πως η φετινή ΑΕΚ είναι δικό του δημιούργημα. Μια ομάδα… ροκ, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, που όμως διαθέτει απίστευτες ψυχικές δυνάμεις και παρουσιάζεται κάθε φορά με 11 παίκτες έτοιμους να «πεθάνουν» στο γήπεδο.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι ξεκάθαρο πως τα έδωσε στους Κιτρινόμαυρους ο Ισπανός τεχνικός. Δουλεύοντας εντατικά και σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού, παίρνοντας το μάξιμουμ από όλους, σχεδόν, τους παίκτες του και κάνοντας την ΑΕΚ μια ομάδα που αρνείται να χάσει. Ακόμα κι όταν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, όπως για παράδειγμα στα περισσότερα ευρωπαϊκά της παιχνίδια ή, ακόμα περισσότερο, στα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Που σε έναν μεγάλο βαθμό έκριναν και τον τίτλο.

Η απόφαση της διοίκησης του Δικεφάλου να κρατήσει τον Χιμένεθ στον πάγκο και τη νέα σεζόν μοιάζει δεδομένη. Ενώ αντίστοιχη πρόθεση φαίνεται πως υπάρχει και από την πλευρά του Ανδαλουσιανού τεχνικού. Ο οποίος, ωστόσο, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να επιθυμεί το απόλυτο κουμάντο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αποκτώντας δηλαδή έναν πιο ενεργό ρόλο και στο κομμάτι των μεταγραφών, που η αλήθεια είναι πως είχε μέχρι και σήμερα… πολυφωνία.

Εφόσον το παραπάνω σενάριο ευσταθεί, η άποψή μου είναι πως ο δρόμος της ΑΕΚ πρέπει να είναι ο εξής ένας: τα κλειδιά στον Μανόλο! Να δοθεί δηλαδή λευκή επιταγή στον Χιμένεθ, προκειμένου να γίνουν οι πινελιές που εκείνος εκτιμά ότι χρειάζεται το φετινό σύνολο, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή. Που όπως φαίνεται έχει ήδη κατακτήσει.

Αυτό έχει να συμβεί ξανά από την εποχή που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φορούσε ακόμα προπονητική φόρμα. Κάτι που σίγουρα δεν δείχνει λογικό. Κι αν υπάρχει ένας προπονητής στη σύγχρονη ιστορία της Ένωσης που δικαιούται να πάρει πάνω του τη συγκεκριμένη ευθύνη, αυτός δεν είναι άλλος από τον Χιμένεθ.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024