Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υβριδικό το μέλλον της Mercedes-AMG C 63

Υβριδικό το μέλλον της Mercedes-AMG C 63

O επικεφαλής της Mercedes-AMG, επιβεβαίωσε την παρουσία ενός υψηλών επιδόσεων υβριδικού συνόλου κάτω από τις επιφάνειες της επόμενης AMG C 63.

Μπορεί η παρουσίαση της κορυφαίας έκδοσης της C-Class να έγινε μόλις στις 28 Μαρτίου, ωστόσο ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Tobias Moers, δεν δίστασε να αποκαλύψει ορισμένα στοιχεία για το υβριδικό μέλλον της επόμενης AMG C 63 η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της από τις αρχές της νέας δεκαετίας.

Όπως σημείωσε ο ίδιος μην αφήνοντας περιθώρια παρερμηνείας ή αμφιβολίας: «Πρέπει να είμαστε δημιουργικοί. Το ζητούμενό μας είναι οι επιδόσεις να μην εξαρτώνται αποκλειστικά από τον αριθμό των κυλίνδρων. Είναι δεδομένο ότι η επόμενη γενιά Mercedes-AMG C 63 θα είναι υβριδική με ορίζοντα τις νέες αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές».

Έτσι, η επόμενη C 63 δια χειρός Affalterbach αναμένεται να αποχωριστεί τον biturbo V8 των 4,0 λίτρων προς όφελος ενός εξακύλινδρου κινητήρα ο οποίος θα συνεργάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις δεν θα προϋποθέτει κανένα συμβιβασμό σε επίπεδο επιδόσεων.

Παράλληλα όπως αποκάλυψε ο Tobias Moers, αντιστοίχως θα ισχύσει και για τον ήχο των υβριδικών προτάσεων της AMG καθώς οι μηχανικοί του Affalterbach εργάζονται ήδη προκειμένου να εξασφαλίσουν στην επόμενη C 63 soundtrack ανάλογο του σπορ χαρακτήρα της έκδοσης.

Υπενθυμίζεται ότι η AMG C 63 και C 63 S που παρουσιάστηκαν στην έκθεση της Νέας Υόρκης και θα είναι σύντομα διαθέσιμες και στην «δική μας» όχθη του Ατλαντικού, σε τετράθυρες, coupe, cabriolet και estate εκδόσεις προσφέρουν ισχύ 476 έως 510 ίππους (S).

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024