Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό: Αποχωρεί από την Μπάγερν Μονάχου ο Τούχελ

Οριστικό: Αποχωρεί από την Μπάγερν Μονάχου ο Τούχελ

Ο Τόμας Τούχελ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της γερμανικής ομάδας.

Ο Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε πριν από λίγο, ότι δεν θα είναι προπονητής της Μπάγερν Μονάχου την επόμενη σεζόν. Μετά από μια χρονιά γεμάτη αναποδιές και αποτυχίες ο ίδιος ο Γερμανός προπονητής ανακοίνωσε πως φεύγει από τους Βαυαρούς το καλοκαίρι, παρά τις προσπάθειες κάποιων παικτών να μεταπείσουν την διοίκηση της ομάδας.

Ο Τούχελ αποχωρεί από τη γερμανική ομάδα, όπως ανακοίνωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

«Αυτή είναι η τελευταία συνέντευξη Τύπου μου στην οδό Säbener Straße. Όσα είχαμε αναφέρει τον Φεβρουάριο παραμένουν. Υπήρξαν και άλλες συζητήσεις, αλλά δεν προέκυψε συμφωνία», αποκάλυψε ο Γερμανός τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών να θέλουν τη διοίκηση της Μπάγερν να διαπραγματεύεται με τον Ραλφ Ράνγκνικ και είναι αρκετοί οι οπαδοί που διαφωνούν με τις πρακτικές της διοίκησης.

Υπενθυμίζουμε πως ο κόσμος της Μπάγερν το τελευταίο διάστημα μάζευε υπογραφές ώστε να μείνει ο Τούχελ στην ομάδα και του χρόνου, με την προσπάθειά τους να μην έχει αντίκρισμα.

Τέλος η σεζόν για τον Γκνάμπρι, «τρέχει» για την έναρξη του Euro 2024

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι Βαυαροί, υπέστη σχίσιμο στον μηριαίο μυ και θα χάσει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος με Χόφενχαϊμ και Βόλφσμπουργκ, τα οποία δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Μάλιστα, ο τραυματισμός του 28χρονου άσου είναι αρκετά σοβαρός, με την συμμετοχή του στο επερχόμενο Euro μόνο σίγουρη να μην είναι. Ο Γκνάμπρι, ωστόσο θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στην Γερμανία.

Την φετινή σεζόν, ο Γκνάμπρι έχει καταγράψει 20 συμμετοχές με την Μπάγερν με απολογισμό 5 γκολ και δύο ασίστ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, θα επιθυμούσε την παρουσία του στην αποστολή των Γερμανών.

inSports

Σοκ στη Μίλγουολ: Έφυγε από την ζωή ο Ματίγια Σάρκιτς σε ηλικία 26 ετών

Θλίψη για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς έγινε γνωστό πως πέθανε λόγω λοίμωξης ο διεθνής τερματοφύλακας Ματίγια Σάρκιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γουλβς, Μίλγουολ και Στόουκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024