Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς ο Χουάντσο ο Παναθηναϊκός - Νοκ-άουτ ο Μπόλντγουιν για την Μακάμπι

Χωρίς ο Χουάντσο ο Παναθηναϊκός – Νοκ-άουτ ο Μπόλντγουιν για την Μακάμπι

Επιβεβαιώθηκε η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ από το Game 2 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι – Χωρίς Μπόλντγουιν οι Ισραηλινοί.

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί, τελικά, ο Παναθηναϊκός στο Game 2 των play-offs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15), αφού ο Ισπανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα και δεν θα ενισχύσει τους πράσινους στον σημερινό αγώνα.

Η παρουσία του κρίθηκε αδύνατη από το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού», το οποίο τώρα επικεντρώνεται σε όσα ακολουθούν στο Βελιγράδι, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR θα επιδιώξει να απαντήσει στο break των Ισραηλινών στο Game 1.

Την τελευταία θέση στη δωδεκάδα των πρασίνων πήρε ο Λευτέρης Μαντζούκας, ένας παίκτης δηλαδή που μπορεί να παίξει στο «3» και το «4» αν χρειαστεί.

Ως εκ τούτου, οι 12 παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Εργκίν Αταμάν είναι οι εξής: Σλούκας, Γκραντ, Βιλντόσα, Αντετοκούνμπο, Ναν, Καλαϊτζάκης, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Μαντζούκας, Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι.

Χωρίς Μπόλντγουιν η Μακάμπι

Οριστικά χωρίς τον Ουέιντ Μπόλντγουιν θα παραταχθεί στο Game 2 της σειράς η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού ο Αμερικανός γκαρντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Ο Αμερικανός αν και βγήκε στο παρκέ, δεν συμμετείχε στα καθιερωμένα σουτάκια της ομάδας του, αφού είναι ντυμένος με… και κάθισε αμέσως στον πάγκο της Μακάμπι. Θυμίζουμε πως, ο γκαρντ των Ισραηλινών είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στο 4ο δεκάλεπτο του πρώτου παιχνιδιού και παρόλο που ο ίδιος είχε πει πως θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς, τελικά δεν κατάφερε να τις ξεπεράσει, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024