Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οργή των φίλων του Άρη με τον Καρυπίδη: «Κράτα έστω τα προσχήματα…» (pics)

Οργή των φίλων του Άρη με τον Καρυπίδη: «Κράτα έστω τα προσχήματα…» (pics)

Ο κόσμος του Άρη είναι έξαλλος με τον Θόδωρο Καρυπίδη, κάτι που καταλαβαίνει εύκολα κανείς και από τις άδειες κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης – Χαμός στα social media από τους φιλάθλων των κίτρινων

Μεγάλη ομάδα ο Άρης. Και το κοινό του περήφανο: Για την ιστορία. Την κουλτούρα. Για εκείνα που πρεσβεύει στην διαδρομή του.

Διόλου παράξενη λοιπόν η έκρηξη του κοινού του έπειτα από τα χθεσινά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκεί όπου ο Θοδωρής Καρυπίδης, προφανώς για δικούς του λόγους, πανηγύρισε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ολυμπιακό, σαν την… κατάκτηση του Champions League!

Μπράβο στον Άρη που έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Που το πάλεψε δίχως να έχει κανέναν αγωνιστικό στόχο και τελικά κατάφερε να κάνει τον Ολυμπιακό να σκοντάψει στη μάχη του τίτλου.

Θα ήταν «διπλά» τα μπράβο όμως αν οι Κιτρινόμαυροι έκαναν το ίδιο συνολικά στα playoffs. Αν έδειχναν τον ίδιο χαρακτήρα και με τους άλλους αντιπάλους. Γιατί αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα. Και αν όσοι σήμερα παριστάνουν τους παράγοντες του συλλόγου δεν το καταλαβαίνουν, το κοινό έχει άποψη διαφορετική.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά λίγα 24ωρα από τα διαδοχικά ματς με την ΑΕΚ που οι Κιτρινόμαυροι αφενός μεν εμφανίστηκαν με τα «δεύτερα», αφετέρου έχασαν διαδοχικά με δύο πολύ χαρακτηριστικά σενάρια: Σε δέκα λεπτά στην Αθήνα. Με «ανατροπή» ημίχρονο/τελικό, στην Θεσσαλονίκη.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα από τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ προτείνει από εδώ και στο εξής playoffs μόνο για ομάδες που παίζουν για τον… εαυτό τους σε μια εισήγηση που άσχετα αν γίνει ή όχι αποδεκτή, χαρακτηρίζει κάποιους με διευθύνσεις και ονόματα.

Δεν τα ανέχεται αυτά ο κόσμος του Άρη. Με αποδείξεις.

Ο Καρυπίδης πανηγύρισε την ισοπαλία του Άρη με τον Ολυμπιακό και στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Θεος ξέρει. Ο Θεος βλεπει. Ο Θεος κρίνει». Ο κόσμος της ομάδας όμως «βράζει» και εξαπέλυσε επίθεση κατά προέδρου στα social media, αλλά και κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Ο κόσμος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ζητούσε από τον Καρυπίδη να «κρατήσει τα προσχήματα έστω…», ενώ αρκετοι ήταν εκείνοι που τον έβριζαν για την… πολιτική που ακολουθεί ο Άρης. Χαρακτηριστικά είναι κάποια σχόλια των οπαδών του Άρη που τόνιζαν ότι η ομάδα σε λίγα χρόνια με εκείνον στο τιμόνι θα είναι στα τοπικά της Θεσσαλονίκης, αλλά και πως δεν γίνεται μετά από τόσες ήττες και… χαλαρές εμφανίσεις να πανηγυρίζει την ισοπαλία.

Το σημαντικότερο όμως είναι η διάθεση του υγιούς κόσμου να στηρίξει τον Άρη και αυτή φαίνεται να μην υπάρχει, όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς από τις άδειες κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όπως μπορεί να δει κανείς το γήπεδο των κίτρινων ήταν άδειο και είχε ελάχιστο κόσμο, δείγμα και της οργής που υπάρχει στον πραγματικό κόσμο της ομάδας για όσα συμβαίνουν τη φετινή σεζόν και ειδικότερα στα Play off…

Δείτε μερικά από τα σχόλια κατά του Καρυπίδη

Η ανάρτηση του Καρυπίδη

Οι άδειες κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024