Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το... τερμάτισαν οι φίλοι της ΑΕΚ: Ζητάνε από Έμερι και Άστον Βίλα να πάει τελικό (pic)

Το… τερμάτισαν οι φίλοι της ΑΕΚ: Ζητάνε από Έμερι και Άστον Βίλα να πάει τελικό (pic)

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό εξέφρασαν ανοιχτά την επιθυμία τους να δουν στην «Opap Arena» τον Ουνάι Έμερι και την Άστον Βίλα να σηκώνουν το Conference League.

Η ΑΕΚ μπορεί το βράδυ της Τετάρτης να έπαιζε με τον Παναθηναϊκό στην «Opap Arena» για την 7η αγωνιστική των play off της Super League, όμως το μυαλό των φιλάθλων της ήταν στον… Ολυμπιακό και το Europa Conference League.

Η Ένωση έπαιζε το… πρωτάθλημα με το τριφύλλι, όμως οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων είχαν ετοιμάζει αφίσα που έδειχναν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την επιθυμία τους να δουν την Άστον Βίλα και τον Ουνάι Έμερι στο γήπεδο τους στις 29 Μαϊού, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θέλουν να δουν τον Ισπανό τεχνικό και τους «χωριάτες» να βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια σε περίπου ένα μήνα και να σηκώσουν το τρόπαιο του Conference και ο λόγος είναι ο… Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης και σε λίγες μέρες κοντράρονται με την ομάδα της Premier League (2-9/5) σε δύο ιστορικά παιχνίδια με φόντο την… Opap Arena και έναν ευρωπαϊκό τελικό στο σπίτι της ΑΕΚ. Για αυτό τον λόγο λοιπόν οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων δεν θέλουν να δουν τον αντίπαλο τους στη Super League να διεκδικεί ευρωπαϊκό τίτλο στο… σπίτι τους και αναπόφευκτα εξέφρασαν ανοιχτά τη στήριξη τους στον Ουνάι Έμερι και την Άστον Βίλα.

«Έλα ξανασήκωσε το εδώ. Η Αγιά Σοφιά σε περιμένει», αναφέρει η… ιδιαίτερη αφίσα των φίλων της ΑΕΚ.

Δείτε τη φωτογραφία από την «Opap Arena»

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024