Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι φανέλες του NBA με τις περισσότερες πωλήσεις (pic)

Οι φανέλες του NBA με τις περισσότερες πωλήσεις (pic)

Το ΝΒΑ έδωσε στη δημοσιότητα τις 15 φανέλες με τις περισσότερες πωλήσεις.

Η κανονική περίοδος του ΝΒΑ έχει ολοκληρωθεί και πλέον αναμένουμε το τι θα γίνει με το πλέι ιν για να έχουμε την πλήρη εικόνα των πλέι οφ που σιγά-σιγά ξεκινούν.

Η λίγκα έδωσε στη δημοσιότητα τις φανέλες με τις περισσότερες πωλήσεις, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία από το «NBAStore.com».

Στην πρώτη θέσει βρέθηκε ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορ, Στεφ Κάρι, ενώ δεύτερος είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς των Λος Άντζελες Λέικερς και τρίτος ο Τζέισον Τέιτουμ των Μπόστον Σέλτικς. Τέταρτος είναι ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα των Σαν Αντόνιο Σπερς και την πεντάδα κλείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς.

Δείτε αναλυτικά τις πωλήσεις:

«Βόμβα» με Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA

Αβέβαιο φαίνεται πως είναι το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αναλυτής του ESPN, Μπράιαν Γουίντχορστ. Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι αν τα «Ελάφια» αποκλειστούν από τον πρώτο γύρο των play offs του NBA, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Έλληνα σούπερ σταρ.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Γουίντχορστ:

«Αν οι Μπακς αποκλειστούν από τον πρώτο γύρο, ο πρώτος παίκτης για τον οποίο θα πρέπει να ανησυχούν δεν είναι ο Ντάμιαν Λίλαρντ. Είναι ο Γιάννης. Θα πρέπει να σιγουρευτούν πως ο Γιάννης είναι ακόμη προσηλωμένος στην ομάδα”, ανέφερε ο Αμερικανός στην εκπομπή «Get Up».

«Επίσης, επειδή αναφέραμε τον πρώτο γύρο, θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Γιάννης σωματικά και αν είναι στο 100%. Αν όμως αποκλειστούν και φέτος από τον πρώτο γύρο, θα έχουν περάσει δύο απογοητευτικές σεζόν. Δεν ξέρω πραγματικά πού θα βρίσκεται τότε ο Γιάννης».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024