Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Με τα ερυθρόλευκα στη ρεβάνς με την Φενερμπαχτσέ (pic)

Ολυμπιακός: Με τα ερυθρόλευκα στη ρεβάνς με την Φενερμπαχτσέ (pic)

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τα χρώματα που θα φορέσει στην αποψινή ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (22:00).

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να γράψει ιστορία απόψε στην Πόλη (22:00), και να προκριθεί στα ημιτελικά του Europa Conference League, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Σουκρού Σαράτσογλου» κόντρα στην Φενέρ.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, καλείται να υπερασπιστεί το 3-2 του πρώτου αγώνα σε μια «καυτή» έδρα, έχοντας όμως την εμπειρία και την ποιότητα για να τα καταφέρει.

Και σε αυτή την προσπάθεια, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με την κλασική του εμφάνιση. Την ερυθρόλευκη ριγωτή, την οποία φόρεσε και στο πρώτο παιχνίδι, ελπίζοντας πως θα πάρει το «εισιτήριο» για τους «4» του θεσμού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ:

«Ήρθαμε να αγωνιστούμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. Σαφώς εάν το ματς είχε τελειώσει με 3-0 η δουλειά μας θα ήταν πιο εύκολη. Ωστόσο, και μετά το υπέρ μας 3-2, ήρθαμε εδώ για να κυριαρχήσουμε και να νικήσουμε. Γνωρίζουν την ποιότητα που έχουμε, το αποδείξαμε άλλωστε με τον τρόπο που αποκλείσαμε τη Μακάμπι», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος και Κουτσίδης.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, ο οποίος ήταν διαιτητής στον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ, αλλά και στο πρόσφατο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (2-2).

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024