Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πειραιάς: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Πειραιάς: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Το βίντεο που εξασφάλισε το in έχει καταγράψει τις δραστικές στιγμές λίγο μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Οι πρώτοι πυροσβέστες ελέγχουν το φορτηγό που καταπλακώθηκε από τα μπάζα ο 31χρονος

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου στην οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά που στοίχισε τη ζωή στον 31χρονο Αγαθάγγελο έχει καταγράψει τις δραματικές στιγμές που επικράτησαν στο σημείο.

Το βίντεο που εξασφάλισε και παρουσιάζει το in δείχνει τις αγωνιώδεις κινήσεις των πρώτων πυροσβεστών που έχουν καταφθάσει στο σημείο και έχουν ενημερωθεί ότι ένας άνδρας πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί όταν κατέρρευσε το κτίριο και καταπλακώθηκε από τα μπάζα.

Δραματικές στιγμές

Ένας αξιωματικός ακούγεται να λέει ότι θέλει στο σημείο «μόνο όσους δουλεύουν»  ζητώντας βοήθεια από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τους γείτονες και περαστικούς.

Ένας πυροσβέστης φαίνεται να κοιτάζει μέσα στην καρότσα του φορτηγού όπου έχει καταπλακωθεί ο άτυχος νεαρός αστυνομικός.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το in

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (16/04/2024) στο Πασαλιμάνι, στην οδό Νεωρίων, τη στιγμή που συνεργείο εκτελούσε εργασίες στο κτίριο.

Από τα συντρίμμια έχασε τη ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός που έκανε μεροκάματο εκτός υπηρεσίες ενώ τραυματίστηκαν άλλοι τρεις εργάτες.

Κρατείται ο εργολάβος

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι ο εργολάβος παραμένει κρατούμενος μέχρι το Σάββατο που πήρε προθεσμία να απολογηθεί.  Κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 286 που αφορά παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού.

Άλλα 8 άτομα, οι εργάτες του συνεργείου που είχαν συλληφθεί, μεταξύ αυτών και οι τραυματίες, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παράλληλα, για την υπόθεση η αστυνομία αναμένεται να συντάξει ένορκη διοικητική εξέταση με τις καταθέσεις των εργατών, ενώ για το περιστατικό διενεργεί παράλληλη προανάκριση και το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σημειώνεται ότι για τον απεγκλωβισμό των εργατών στο κτίριο επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι, επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ εκλήθη επίσης η 1η ΕΜΑΚ.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024