Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναγνωρίζετε την ηθοποιό; Βρείτε ποια ιστορία κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία

Αναγνωρίζετε την ηθοποιό; Βρείτε ποια ιστορία κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία

Η διάσημη ηθοποιός που ήταν επί 7 χρόνια δασκάλα δημοτικού.

Έχει πάντοτε ενδιαφέρον να βλέπουμε τις ιστορίες ζωής διάσημων προσώπων. Από το πώς ξεκίνησαν, πώς εξελίχθηκαν, και πώς τελικά κατέληξαν να λάβουν φήμη και να γίνουν πλέον αναγνωρίσιμοι. Σε αυτό το άρθρο έχουμε μια Ελληνίδα ηθοποιό, η οποία συνεχίζει δυναμικά σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της εποχής, το οποίο δεν είναι άλλο από το «Maestro».

Ο λόγος για την Μαρία Καβογιάννη, η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνέντευξή της για τη ζωή και την καθημερινότητά της, πριν γίνει γνωστή ηθοποιός. Κυκλοφόρησε μάλιστα και μια εικόνα, η οποία έχει προκαλέσει εντυπώσεις.

Στην εικόνα βλέπουμε τη διάσημη ηθοποιό να ποζάρει μαζί με τους μαθητές της σε μια σχολική γιορτή. Όπως η ίδια έχει δηλώσει, δεν είχε ποτέ σκοπό να ακολουθήσει την υποκριτική, ενώ για 7 χρόνια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός σε δημοτικό σχολείο.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Μαρία Καβογιάννη είχε δηλώσει «τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ ωραία. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός αλλά δεν ξέρω και εγώ πώς παρασύρθηκα και έγινα. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕ και σπούδασα οικονομικά και μετά έγινα δασκάλα».

«Δούλεψα ως δασκάλα για 7 χρόνια»

«Δούλεψα ως δασκάλα για 7 χρόνια, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που έκανα αυτό το επάγγελμα και ήθελα να δώσω στα παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα και ιδίως για την τέχνη. Ασχολήθηκα πάρα πολύ με τα παιδιά του δημοτικού όπου και δούλεψα για επτά χρόνια. Και βέβαια ήμουν πάρα πολύ φιλότιμη δασκάλα γιατί ήθελα να κάνω στα παιδιά ό,τι μπορούσα περισσότερο ανεξαρτήτως από την μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη κυρίως. Αναγκαστικά δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα όπως γεωγραφία, ανθρωπολογία, ιστορία και έχω πολλές αναμνήσεις», είχε συμπληρώσει η Μαρία Καβογιάννη.

Η ιδιαίτερη σχέση της Μαρίας Καβογιάννη με την γιαγιά της

Σύμφωνα με την ηθοποιό, η γιαγιά της ήταν εκείνη που της μίλησε για το θέατρο: «Η γιαγιά μου όμως, μια φοβερή δασκάλα που έγραφε θέατρο και έκανε διασκευές από αρχαία κείμενα, θυμάμαι να μου λέει την Ιφιγένεια εν Αυλίδι. Όπως θυμάμαι να λέει στη μαμά μου ότι πρέπει να γίνω ηθοποιός. Είχα ένα περιβάλλον καλλιτεχνικό, ανοιχτό».

Πώς ξεκίνησε το ταξίδι της με την υποκριτική;

«Όταν πήγα στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης, κατάλαβα ότι όλο αυτό το παιχνίδι με τους αυτοσχεδιασμούς, με τα έργα, είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας. Με βοήθησε. Βρήκα το περιβάλλον που ήταν πραγματικά οικείο σε εμένα. Βρήκα συγγένεια με τους συμμαθητές του, γίναμε φίλοι κι έχουμε κρατήσει ως τώρα. Νομίζω ότι όταν θέλεις να ασχοληθείς με το θέατρο είναι σαν να θέλεις να επιμηκύνεις την παιδική και σχολική σου ηλικία. Να συνεχίσει το παιχνίδι, τις πλάκες», πρόσθεσε η Μαρία Καβογιάννη.

Πηγή: GRACE

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024