Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δείτε το παραθαλάσσιο παλάτι του Τζεφ Μπέζος αξίας 90 εκατ. δολαρίων - Υπό κατασκευή ακόμη δύο

Δείτε το παραθαλάσσιο παλάτι του Τζεφ Μπέζος αξίας 90 εκατ. δολαρίων – Υπό κατασκευή ακόμη δύο

Και τα τρία ακίνητα αγγίζουν συνολικά την αξία των 237 εκατομμυρίων δολαρίων

Τελειωμό φαίνεται να μην έχει το ξόδεμα εκατομμυρίων του Τζεφ Μπέζος στη νότια Φλόριντα.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon έχει καταβάλει το τεράστιο ποσό των 90 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να αγοράσει την τρίτη παραθαλάσσια έπαυλή του στο πολυπόθητο νησί Indian Creek της αμερικανικής πολιτείας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, ο Μπέζος, ο οποίος πρόσφατα κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατάταξη του Forbes για τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, θα ζήσει στην έπαυλη των έξι υπνοδωματίων ενώ θα γίνονται εργασίες στα δύο άλλα ακίνητα που αγόρασε προηγουμένως.

Σύμφωνα με στοιχεία τα νεοαποκτηθέντα ακίνητα του δισεκατομμυριούχου άντρα πουλήθηκαν για τελευταία φορά το 1998 για μόλις 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Άλλοι διάσημοι που κατοικούν στο Indian Creek είναι οι: Tom Brady, Jared Kushner, Ivanka Trump και ο επενδυτής Carl Icahn

Ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος

Το Real Deal ανέφερε ότι η έκταση περίπου δύο στρεμμάτων χτίστηκε αρχικά το 1956 και αργότερα επεκτάθηκε το 1986 και για άλλη μια φορά το 2014. Συνολικά, το ακίνητο διαθέτει μια πισίνα, μια αποβάθρα για σκάφη στον κόλπο Biscayne και 10.000 τετραγωνικά μέτρα ζωτικού χώρου.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon ανακοίνωσε ότι μετακομίζει επίσημα από το Σιάτλ στο Μαϊάμι, σημειώνοντας ότι ήθελε να είναι πιο κοντά στους γονείς του και την αρραβωνιαστικιά του, Lauren Sanchez.

«Έχω ζήσει στο Σιάτλ περισσότερο από ό,τι έχω ζήσει οπουδήποτε αλλού και έχω τόσες πολλές εκπληκτικές αναμνήσεις εδώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. «Όσο συναρπαστική κι αν είναι η κίνηση, είναι μια συναισθηματική απόφαση για μένα. Σιάτλ, θα έχεις πάντα ένα κομμάτι από την καρδιά μου».

Ο Μπέζος κατέχει τώρα τρία από τα περίπου 40 σπίτια στο νησί των 300 στρεμμάτων, αξίας περίπου 237 εκατομμυρίων δολαρίων.

Άλλοι διάσημοι που κατοικούν στο Indian Creek είναι οι: Tom Brady, Jared Kushner, Ivanka Trump και ο επενδυτής Carl Icahn. Η κοινότητα, η οποία συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα μέσω μιας μικρής γέφυρας, διαθέτει ιδιωτικό γήπεδο γκολφ 18 οπών και οι κάτοικοι έχουν πρόσβαση στο εξοχικό κλαμπ.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024