Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες εξελίξεις στο διαζύγιο Brad Pitt – Αngelina Jolie: Ποιος υποχωρεί, ποιος νικάει και γιατί

Νέες εξελίξεις στο διαζύγιο Brad Pitt – Αngelina Jolie: Ποιος υποχωρεί, ποιος νικάει και γιατί

Τι αναφέρει νέο δημοσίευμα της Daily Mail για την πολύκροτη δικαστική διαμάχη Angelina Jolie - Brad Pitt.

Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει τοξική σχέση και κυρίως τοξικός/ναρκισσιστικός σύντροφος, τότε μάλλον μπορείς να κοιτάξεις προς τον Brad Pitt. Επιτυχημένος, καταξιωμένος και ταλαντούχος, αλλά κακοποιητικός σύντροφος, εθισμένος στο αλκοόλ και χειριστικός, όπως τον περιέγραψε η πρώην σύζυγός του, Angelina Jolie.

Το τι πραγματικά ισχύει και τι όχι, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, ωστόσο μπορούμε να δούμε τι έχει η δικαιοσύνη να πει γι’ αυτή την τόσο πολύκροτη υπόθεση. To 2016 το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και όπως η Jolie υποστήριξε, η απόφαση ήρθε μετά από κακοποιητική συμπεριφορά του Pitt προς την ίδια και προς τα παιδιά τους. Η ίδια είχε περιγράψει εκτενώς και το περιστατικό κακοποίησης από τον ηθοποιό, ο οποίος όντας μεθυσμένος της επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά, τόσο στην ίδια όσο και σε ένα από τα παιδιά τους.


Ύστερα από 8 χρόνια στα δικαστικά έδρανα, φαίνεται πως η υπόθεση του Brad Pitt και της Αngelina Jolie φτάνει στο τέλος. Και αυτό γιατί σύμφωνα με την Daily Mail, ο ηθοποιός σκοπεύει να αποσυρθεί από την προσπάθεια του.

Μάλιστα αναφέρεται πως μέχρι και το καλοκαίρι θα έχουν διευθετηθεί τα τελευταία ζητήματα, και η υπόθεση θα λάβει τέλος. Θα χρειαζόμασταν σελίδες ολόκληρες βέβαια για να μπούμε σε λεπτομέρειες αυτού του πολύκροτου διαζυγίου. Αυτό που μένει ωστόσο, είναι πως τα πράγματα οδεύουν προς ένα τέλος με τον Pitt να τα παρατάει και την Jolie, να βγαίνει κερδισμένη τόσο στην επιμέλεια των παιδιών, όσο και στα οικονομικά ζητήματα που αφορούσαν το οινοποιείο τους στη Γαλλία, το οποίο είχαν αποκτήσει από κοινού.


Σύμφωνα με το τελευταίο δημοσίευμα της Daily Mail, ο 60χρονος πλέον Brad Pitt είχε επιδιώξει μια ρύθμιση 50/50 που αφορούσε τα 6 παιδιά τους, ωστόσο αποσύρεται από αυτό με την Angelina να κατέχει την ολική επιμέλεια. Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στις πρόσφατες πηγές.

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που οδήγησε σε αυτή την εξέλιξη, είναι πως τα περισσότερα παιδιά τους έχουν ενηλικιωθεί και δεν χρειάζονται επιμέλεια, ενώ τα δύο ανήλικά δίδυμα θα έχουν την επιμέλεια της μητέρας τους, γιατί δεν επιθυμούν σχέσεις με τον ηθοποιό.

Μάλιστα ο υιοθετημένος γιος τους, ο Pax είχε δημοσιεύσει μια ανάρτηση με θυμό και κατηγορίες εις βάρος του Brad Pitt, που επιβεβαιώνουν την Jolie στους ισχυρισμούς της πως ο πρώην σύζυγός της, ήταν ιδιαίτερα κακοποιητικός.

Η οργισμένη ανάρτηση από τον Pax κατά του Pitt, την οποία έσβησε

Σε ένα Instagram story, το οποίο ο Pax έσβησε αμέσως, όμως η Daily Mail πρόλαβε να αποθηκεύσει, ο γιος του Pitt γράφει: «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπανο. Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε».

Την ίδια υπόθεση, φαίνεται να υποστηρίζει και η 18χρονη Zahara, η οποία έχει αποκλείσει από το ονοματεπώνυμό της το «Pitt» και συστήνεται αυστηρά ως Zahara Jolie.

Νίκη της Angelina Jolie και στα περιουσιακά

Βασιζόμενοι πάντα στο δημοσίευμα που κυκλοφόρησε πριν από λίγο της Daily Mail, η Jolie φαίνεται να κερδίζει και τις δικαστικές διαμάχες για το μοίρασμα της περιουσίας τους. Λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Brad Pitt θα τα παρατήσει στην υπόθεση της επιμέλειας των παιδιών, ο δικηγόρος της Jolie δήλωσε ότι η ηθοποιός πέτυχε μια σειρά από δικαστικές νίκες για το γαλλικό κτήμα και το περίφημο οινοποιείο Miraval.

Πηγή: GRACE

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024