Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Αθλιο το αποτέλεσμα» - Έξαλλοι οι θαυμαστές της Amy Winehouse με τη βιογραφική ταινία «Back to Black»

«Αθλιο το αποτέλεσμα» – Έξαλλοι οι θαυμαστές της Amy Winehouse με τη βιογραφική ταινία «Back to Black»

Απόσπασμα δόθηκε στην δημοσιότητα ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας τον Απρίλιο.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας «Back to Black», στην οποία η Marisa Abela υποδύεται την Amy Winehouse. Ωστόσο, το απόσπασμα αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει οργή στους θαυμαστές της τραγουδίστριας.

Στο απόσπασμα του φιλμ «Back to Black», η πρωταγωνίστρια Marisa Abela υποδύεται την Έιμι Γουάινχαουζ στην αρχή της καριέρας της, ενώ τραγουδάει στο κλαμπ του Λονδίνου Ronnie Scott Jazz Bar.

Οι φανς της αδικοχαμένης Winehouse εξαγριώθηκαν με το αποτέλεσμα, χαρακτηρίζοντας το από «άθλιο» έως και «προσβλητικό», σύμφωνα με την Daily Mail. Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν στα social media ακόμα και ότι πρέπει να γίνουν μηνύσεις εναντίον των δημιουργών της ταινίας».

Ωστόσο, άλλοι χρήστες υπερασπίστηκαν την Αbella, λέγοντάς ότι οποιοσδήποτε καλλιτέχνης και αν προσπαθήσει να αντιγράψει έναν άλλον, ειδικά κάποιον με φωνητικά ταλέντα τόσο μοναδικά όσο η Winehouse, ποτέ «δεν θα είναι ίδιος».

Δείτε το απόσπασμα:

Η ταινία που με τίτλο Back to Black, έχει την υποστήριξη και από το Amy Winehouse Estate αλλά και από την δισκογραφική της εταιρεία, έτσι τα τραγούδια της ακούγονται κανονικά και στο trailer και φυσικά σε όσα θα δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη: «Από την οπτική γωνία της Amy, η ταινία είναι μια αφιλτράριστη ματιά στη γυναίκα πίσω από το φαινόμενο και τη σχέση που ενέπνευσε ένα από τα πιο θρυλικά άλμπουμ όλων των εποχών».

Αμφισβήτησαν την επιλογή της Abela

Ο Mitch Winehouse, πατέρας της εκλιπούσας τραγουδίστριας είχε εκφράσει την υποστήριξή του στους συντελεστές της επερχόμενης ταινίας για τη ζωή της κόρης του, που παρακολουθεί την τραγουδίστρια στα χρόνια «που ζούσε στο Λονδίνο τον πρώτο καιρό της καριέρας της και στο έντονο ταξίδι της προς τη φήμη».

Η επιλογή της Marisa Abela στον κεντρικό ρόλο είχε επικριθεί από κριτικούς κινηματογράφου και θαυμαστές της Amy, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η ηθοποιός δεν μοιάζει καθόλου την εκλιπούσα Αγγλίδα μουσικό. Ωστόσο, ο πατέρας της τραγουδίστριας έχει υποστηρίξει δημόσια τη νεαρή ηθοποιό δηλώνοντας στον αμερικανικό ιστότοπο TMZ: «Η Marisa είναι εξαιρετική επιλογή για τον ρόλο, ακόμα κι αν δεν μοιάζει ακριβώς με την Amy».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πατέρας της τραγουδίστριας υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς του «Back to Black» λέγοντας ότι στις ταινίες του Χόλιγουντ δίνεται υπερβολική έμφαση στην εμφάνιση και ότι υπάρχουν πολλά παραδείγματα ηθοποιών που δεν είναι πανομοιότυποι με το πρόσωπο της αληθινής ζωής που υποδύονται.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024