Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στη λίστα της Μπρέντφορντ ο Μπάμπα Ράχμαν»

«Στη λίστα της Μπρέντφορντ ο Μπάμπα Ράχμαν»

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας στην Αγγλία, η Μπρέντφορντ ενδιαφέρεται για τον Αφρικανό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Ο Μπάμπα Ράχμαν είναι από τους βασικούς συντελεστές στην φετινή πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τις εμφανίσεις του Γκανέζου αμυντικού να μην περνούν απαρατήρητες στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «West London News», ο 29χρονος οπισθοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπρέντφορντ, η οποία ψάχνει λύσεις στα άκρα της άμυνάς της για την επόμενη σεζόν.

Όπως τονίζουν στην Αγγλία, η Μπρέντφορντ καλοβλέπει την περίπτωση του Αφρικανού αμυντικού.

Τι αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

«Η Μπρέντφορντ έστειλε σκάουτ για να παρακολουθήσει τον Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να εξασφαλίσει την υπογραφή του έναντι 5.800.000 ευρώ. Οι «μέλισσες» δεν έχουν στην διάθεσή τους το βασικό αριστερό μπακ, Ρίκο Χένρι, ο οποίος πρόκειται να χάσει ολόκληρη τη σεζόν και την έναρξη της επόμενης σεζόν. Θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν μόνο μία ανανέωση δανεισμού με την Τότεναμ για τον Σέρχιο Ρεγκιλόν, με τον Ισπανό αμυντικό να αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τότεναμ.

Η απουσία ανταγωνισμού στους μπακ έχει πλήξει τη Μπρέντφορντ και τώρα έχει εντοπίσει τον πρώην αριστερό μπακ της Τσέλσι, Μπάμπα, ο οποίος διαπρέπει τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα ως βασικός. Ο Ραχμάν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, αλλά η επιστροφή στην Premier League θα μπορούσε να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο για εκείνον.

Η Μπρέντφορντ παλεύει για την επιβίωση στην Premier League, αλλά ο Τόμας Φρανκ πάντα έβγαζε λαγούς από το καπέλο του και το ενδιαφέρον του για τον Γκανέζο αμυντικό θα μπορούσε να είναι το μεγάλο του σχέδιο για να ενισχύσει την ομάδα του. Ο Μπάμπα Ραχμάν βρήκε ξανά την φόρμα του μετά την ένταξή του στον ελληνικό κολοσσό, στον ΠΑΟΚ, το περασμένο καλοκαίρι. Βοήθησε την ομάδα στην καλύτερη εκστρατεία της στην Ευρώπη. Ο 29χρονος απέρριψε την ευκαιρία να υπογράψει με τη Νόριτς και τη Γουότφορντ το καλοκαίρι και αντ’ αυτού επέλεξε την Ελλάδα. Αυτή η απόφαση έδωσε μια νέα πνοή στην καριέρα του», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο Mπάμπα Ράχμαν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Φέτος σε 34 συμμετοχές μετράει 5 γκολ και 3 ασίστ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024