Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα σενάρια για το μέλλον του Ντόρσεϊ

Νέα σενάρια για το μέλλον του Ντόρσεϊ

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι οι εξελίξεις με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ θα είναι ραγδαίες – Τι λένε για το μέλλον του και τις ομάδες που ενδιαφέρονται

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν, καθώς δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Τούρκους, κάτι που ουσιαστικά προανήγγειλε και ο ίδιος ο ομογενής γκαρντ.

Συγκεκριμένα, ο Ντόρσεϊ είχε γράψει σε ανάρτηση του ότι ανυπομονεί για τη νέα σεζόν, αλλά μίλησε και για έλλειψη σεβασμού φωτογραφίζοντας τη Φενέρ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Αντρέα Καλτσόνι, ο ομογενής γκαρντ ψάχνει ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και βλέπει… Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να είναι δύο περιπτώσεις που τον παρακολουθούν.

Με βάση τις πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου, ο 28χρονος άσος θα αποχωρήσει από τον τουρκικό σύλλογο τον Ιούνιο παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του ορισμένες ευρωπαϊκές ομάδες.

«Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε τον Ιούνιο. Ο σούτινγκ γκαρντ θα εγκαταλείψει την Τουρκία και θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο σε άλλη χώρα. Πολλές ομάδες της EuroLeague ενδιαφέρονται φυσικά για αυτόν», έγραψε στο Χ ο ρεπόρτερ από τη γειτονική χώρα.

Δείτε την ανάρτηση του:

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024