Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MLS: Προφορική συμφωνία Ζιρού – Λος Άντζελες για συμβόλαιο μέχρι το 2025

MLS: Προφορική συμφωνία Ζιρού – Λος Άντζελες για συμβόλαιο μέχρι το 2025

Ο Ολιβιέ Ζιρού ετοιμάζει τις βαλίτσες του για νέες πολιτείες αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει έρθει σε συμφωνία με την Λος Άντζελες FC προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και το MLS φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος ετοιμάζεται να πει «αντίο» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και την Μίλαν.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Γάλλος επιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Λος Άντζελες FC προκειμένου να ενταχτεί στον αμερικανικό σύλλογο μετά το Euro 2024, όπου θα συμμετάσχει με την Γαλλία.

Όπως υποστηρίζει η «Athletic», ο 37χρονος διεθνής άσος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Λος Άντζελες και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025, ξανασμίγοντας με τον συμπαίκτη του στους «τρικολόρ» Ούγκο Λιορίς.

Ο Ζιρού είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Γαλλίας, και εξακολουθεί να είναι ενεργός με τους Les Bleus, τους οποίους θα ενισχύσει και στο επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Την φετινή σεζόν, ο πρώην παίκτης των Άρσεναλ και Τσέλσι μετράει 36 εμφανίσεις με τους ροσονέρι σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 14 γκολ και 9 ασίστ.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024