Έξι προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους χθες Κυριακή στη νήσο Μαυρίκιος όταν ξέσπασε πυρκαγιά κατά τη διάρκεια ινδουιστικής θρησκευτικής τελετής, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Κάρο από ξύλο και μπαμπού που μετέφερε αγαλματίδια ινδουιστικών θεοτήτων πήρε φωτιά όταν ήλθε σε επαφή με γυμνά καλώδια μεταφοράς ηλεκτρισμού, εξήγησε ο αξιωματικός της αστυνομίας Ανίλ Κουμάρ Ντιπ στη δημόσια τηλεόραση.
Οι προσκυνητές ταξίδευαν πεζή προς την Γκάνγκα Ταλάο («Μεγάλη Λίμνη»), ιερή για την ινδουιστική κοινότητα του νησιού, όπου διεξάγεται η θρησκευτική εορτή Σιβαράτρι την 8η Μαρτίου.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»