Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία: Τουλάχιστον 15 άτομα κρατούνται όμηροι σε νοσοκομείο - Αναφορές για ένοπλη γυναίκα

Γερμανία: Τουλάχιστον 15 άτομα κρατούνται όμηροι σε νοσοκομείο – Αναφορές για ένοπλη γυναίκα

Η περιοχή γύρω από το νοσοκομείο είναι αποκλεισμένη

Ώρες αγωνίας σε νοσοκομείο στη Γερμανία, καθώς σύμφωνα με  την αστυνομία, μια γυναίκα 65 ετών εισέβαλε στο νοσοκομείο του Άαχεν το απόγευμα της Δευτέρας.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στο νοσοκομείο Luisen στο Άαχεν μετά από αναφορές για πιθανή κατάσταση «ομηρίας».

Η αστυνομία της πόλης είπε τώρα ότι μια 65χρονη γυναίκα εισήλθε μέσα σε ένα από τα δωμάτια της κλινικής προτού το προσωπικό παρατηρήσει «καπνό», όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, από το σημείο που στεκόταν.

Μεγάλη αστυνομική σκηνή παρέμεινε στη θέση της στην περιοχή γύρω από το νοσοκομείο το απόγευμα της Δευτέρας. Γίνεται αντιληπτό ότι οι ασθενείς στα γύρω δωμάτια απομακρύνθηκαν από το κτίριο, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς κατά τη στιγμή της γραφής.

Η περιοχή γύρω από το νοσοκομείο της πόλης περικυκλώθηκε από «βαριά οπλισμένη αστυνομία με κράνη, προστατευτικά γιλέκα και πολυβόλα» ως απάντηση σε αναφορές για μια «ένοπλη» γυναίκα επί τόπου, αναφέρει το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Bild.

Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Δευτέρας, η αστυνομία του Άαχεν είπε: «Σύμφωνα με τις τρέχουσες πληροφορίες, μια γυναίκα 65 ετών εισήλθε στο νοσοκομείο το απόγευμα.

«Λίγο αργότερα, οι υπάλληλοι παρατήρησαν να αναπτύσσεται καπνός κοντά στη γυναίκα. Η 65χρονη πλέον ταμπουρωθεί σε ένα δωμάτιο. Τα γύρω δωμάτια έχουν εκκενωθεί. Ειδικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο».

Το Luisenhospital είναι μια κλινική με 378 κλίνες και 12 εξειδικευμένα τμήματα. Το νοσοκομείο απασχολεί περίπου 1.600 άτομα.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024