Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aχώριστοι 32 χρόνια: Το τρυφερό φιλί της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στον Μάθιου Μπρόντερικ

Aχώριστοι 32 χρόνια: Το τρυφερό φιλί της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στον Μάθιου Μπρόντερικ

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εκτιμούσε τη δουλειά του πριν ακόμα γίνουν ζευγάρι.

Σχεδόν 32 χρόνια μαζί μετρούν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ, με τα φώτα της δημοσιότητας να μένουν μακριά από την ευτυχία τους.

Το ζευγάρι πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Plaza Suite που ανεβαίνει στο Savoy Theatre στη συνοικία West End του Λονδίνου.

Όταν έπεσε η αυλαία την Κυριακή η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κατευθύνθηκε προς τον σύζυγο και συμπρωταγωνιστή της και του έδωσε ένα φιλί στο στόμα. Η συνεργασία τους στο θέατρο είναι μία ευτυχής συγκυρία και για τους δύο αφού δεν θέλουν να βρίσκονται ο ένας μακριά από τον άλλον.

Επειδή σπάνια θα τους δούμε σε δημόσια εκδήλωση αγάπης, το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, κατακλύστηκε από χιλιάδες θετικά σχόλια.

Το φιλί στο στόμα που έδωσε στον Μάθιου Μπρόντερικ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε δηλώσει σε «The Howard Stern Show» ότι είναι πάντα μαζί από τον Μάρτιο του 1992 που βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού.

«Δεν έχουμε περάσει ούτε μία νύχτα χώρια έκτοτε, με εξαίρεση τη δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά στον Howard Stern. «Ή όταν η μητέρα του ήταν άρρωστη για λίγο και έπρεπε να πάει να τη φροντίσει. Αλλά από εκείνη την πρώτη νύχτα, δεν έχουμε υπάρξει ποτέ χώρια».

Στην ίδια συνέντευξη η πρωταγωνίστρια του And Just Like That τόνισε πόσο πολύ θαυμάζει τον σύζυγό της και ότι εκτιμούσε τη δουλειά του πριν ακόμα γίνουν ζευγάρι. «Είναι πραγματικά έξυπνος και πραγματικά ταλαντούχος. και ήταν, όπως πίστευα, τόσο όμορφος και γοητευτικός».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997, πέντε χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον James και τις δίδυμες κόρες τους Tabitha και Marion.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024