Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυστραλία: Η απίθανη λίστα 13χρονης στον Άγιο Βασίλη

Αυστραλία: Η απίθανη λίστα 13χρονης στον Άγιο Βασίλη

Μια συλλογή από 43 πολυτελή και διαφορετικά αντικείμενα ζήτησε η 13χρονη.

Η χριστουγεννιάτικη λίστα ενός 13χρονου κοριτσιού στην Αυστραλία άφησε εντελώς άφωνους τους γονείς της. Μια γυναίκα μοιράστηκε τη χειρόγραφη λίστα επιθυμιών της ανιψιάς της σε μια κοινωνική πλατφόρμα, αποκαλύπτοντας μια συλλογή από 43 πολυτελή και διαφορετικά αντικείμενα, που ζήτησε η 13χρονη.

Η λίστα, με τίτλο «My 2023-2024 Xmas wish list», περιλαμβάνει από αντικείμενα υψηλής τεχνολογίας μέχρι ρούχα σχεδιαστών, μακιγιάζ και περιποίηση δέρματος.

Η λίστα επιθυμιών είναι μια ζωντανή αντανάκλαση του πόσο έχουν αλλάξει οι καιροί σε σχέση με τις απλούστερες επιθυμίες των προηγούμενων γενεών, οι οποίες μπορεί να λαχταρούσαν πιο απλά δώρα.

Μεταξύ των αντικειμένων, η νεαρή έφηβη συμπεριέλαβε αιτήματα για «πολύτιμους λίθους δοντιών» και ένα «body board». Ο κατάλογος δείχνει επίσης μια σημαντική στροφή από τα παραδοσιακά εφηβικά δώρα σε πιο εξελιγμένα προϊόντα. Εξέφρασε την επιθυμία της για μια σειρά από προϊόντα της Apple, όπως ένα Apple Watch, ένα νέο iPad και AirPods, που αντιστοιχούν σε μια σημαντική οικονομική δαπάνη.

Η λίστα, με τίτλο «My 2023-2024 Xmas wish list», περιλαμβάνει από αντικείμενα υψηλής τεχνολογίας μέχρι ρούχα σχεδιαστών, μακιγιάζ και περιποίηση δέρματος

Εκτός από τα τεχνολογικά gadgets, η λίστα επιθυμιών περιλαμβάνει διάφορα επώνυμα ρούχα. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, έδειξε επίσης μια προτίμηση στην πολυτέλεια με επώνυμα αρώματα, διάφορα «δαχτυλίδια» και μια «μεταξωτή μαξιλαροθήκη».

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024