Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Χανκς: «Θερμό επεισόδιο» στις Κάννες με υπάλληλο

Τομ Χανκς: «Θερμό επεισόδιο» στις Κάννες με υπάλληλο

Η εξήγηση της Ρίτα Γουίλσον

Παρέλαση διασήμων στο Φεστιβάλ των Καννών, από το οποίο δεν λείπουν οι τολμηρές εμφανίσεις, αλλά τα ευτράπελα. Ανάμεσα στους σταρς που έδωσαν το παρόν είναι και ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον.

Το ζευγάρι περπάτησε στο κόκκινο χαλί για τη πρεμιέρα της ταινίας «Asteroid City». Ωστόσο, πολλοί σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι ο ίδιος και η σύζυγός του φάνηκαν εκνευρισμένοι.

Τι συνέβη;

Την ώρα που ο Τομ Χανκς πόζαρε στους φωτογράφους με τους συμπρωταγωνιστές της ταινίας, ένας υπάλληλος του Φεστιβάλ τον πλησίασε και στη συνέχεια φάνηκε να έχουν έναν έντονο διάλογο.

Στις φωτογραφίες ο ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ θυμωμένος, με την ηθοποιό και παραγωγό Ρίτα Γουίλσον να μιλά δυνατά κάνοντας κινήσεις με τα χέρια της.

Σύμφωνα με τη Dailymail, ο υπάλληλος του φεστιβάλ φαινόταν να δίνει εξηγήσεις στο ζευγάρι προσπαθώντας να εκτονώσει την κατάσταση.

Ωστόσο, ο Χανκς έδειχνε να είναι εκνευρισμένος σε όλη την διάρκεια που συνομιλούσαν στο κόκκινο χαλί. Μετά το επεισόδιο το ζευγάρι συνέχισε να περπατά στο κόκκινο χαλί και μάλιστα έκαναν και χορευτικές φιγούρες.

Η εξήγηση της Ρίτα Γουίλσον για το «επεισόδιο»

Η σύζυγος του ηθοποιού, λίγες ώρες μετά έδωσε τη δική της απάντηση μέσω μιας ανάρτησης στα instastories. Και υποστήριξε ότι δεν υπήρξε επεισόδιο, αλλά απλώς δεν καταλάβαιναν και δεν άκουγαν τι τους έλεγε ο υπάλληλος και η κίνηση που κάνει ο Τομ Χανκς είναι απλώς νόημα αν πρέπει να πάει προς εκείνη την κατεύθυνηση ή προς άλλη. «Αλλά αυτό δεν πουλάει»…σχολίασε για τις αντιδράσεις και τα δημοσιεύματα που έχουν προκαλέσει τα φωτογραφικά ενσταντανέ του ζεύγους.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024