Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Καλύτερα κάδος σπέρματος παρά με χειροπέδες» - Η Στόρμι Ντάνιελς αποστομώνει τους οπαδούς του Τραμπ

«Καλύτερα κάδος σπέρματος παρά με χειροπέδες» – Η Στόρμι Ντάνιελς αποστομώνει τους οπαδούς του Τραμπ

Η επική απάντηση της Στόρμι Ντάνιελς σε όσους την κράζουν για τη σύλληψη του Ντόναλντ Τραμπ.

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ συνελήφθη και εξετάστηκε στο γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν για την υπόθεση της εξαγοράς της σιωπής της Στόρμι Ντάνιελς, το 2016, οι οπαδοί του βρίζουν την πορνοστάρ που… τόλμησε να αμαυρώσει την εικόνα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Η Στόρμι Ντάνιελς όμως δεν μασάει και αποστομώνει τους οπαδούς του Τραμπ με ένα επικό post στο Twitter, που ήδη έχει προκαλέσει χαμό.

«Όλοι συνεχίζετε να με αποκαλείτε κάδο σπέρματος σαν να είναι κάτι κακό. Είναι σίγουρα πιο διασκεδαστικό να είμαι κάτω από τον σέξι άντρα μου παρά να είμαι υπό σύλληψη» γράφει η Στόρμι Ντάνιελς.

Η ανάρτησή της έχει πάνω από 2.000 σχόλια και retweets.

Η πρώτη αντίδραση της Στόρμι Ντάνιελς μετά την δίωξη κατά του Τραμπ

Η Στόρμι Ντάνιελς εξέφρασε την ικανοποίησή της με ένα tweet μετά την ανακοίνωση για τη δίωξη στον Τραμπ, ευχαριστώντας όλους για τη στήριξή τους.

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη σας. Έχω τόσα μηνύματα στα οποία δεν μπορώ να απαντήσω και επίσης… δε θέλω να χύσω τη σαμπάνια μου» γράφει η Ντάνιελς. Ο δικηγόρος της Κλαρκ Μπρούστερ συμπλήρωσε επίσης πως «κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου».

Το who is who της Στόρμι Ντάνιελς

Η Στόρμι Ντάνιελς, το κανονικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, έγινε γνωστή λόγω σεξουαλικής συνεύρεσης που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο παρελθόν. Η Στόρμι Ντάνιελς είναι γεννημένη το 1979 και παιδί χωρισμένων γονιών. Είχε την πρώτη της εμπειρία ως στριπτιζέζ στα 17 της χρόνια, όταν είχε επισκεφθεί μια φίλη της σε strip club και πείστηκε να εμφανιστεί ως γκεστ σταρ. Επαγγελματικά ξεκίνησε να εργάζεται στο Gold Club, στο Μπατόν Ρουζ, την πρωτεύουσα της γενέτειράς της, της Λουιζιάνα, το 2000.

Το καλλιτεχνικό της όνομα το επέλεξε λόγω της αγάπης της στο συγκρότημα Mötley Crüe, ο μπασίστας του οποίου, ο Νίκι Σιξ, είχε ονομάσει την κόρη του Στορμ (καταιγίδα). Η Στόρμι κατάγεται από την Λουιζιάνα, κα επέλεξε για καλλιτεχνικό επίθετο το «Ντάνιελς» όταν είδε μια διαφήμιση του ουίσκι Τζακ Ντάνιελς με σλόγκαν «Το αγαπημένο των Νότιων».

Το 2002 έκανε πρεμιέρα ως πορνοστάρ με λεσβιακές σκηνές και με την πάροδο των χρόνων υπήρξε πολλές φορές υποψήφια για βραβεία της βιομηχανίας του κινηματογράφου πορνό. Βραβεύτηκε ως σκηνοθέτης σε ταινίες για ενήλικες, εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Wake Up Call» των Maroon 5, όπου έκανε pole dancing, αλλά και στην ταινία «Παρθένος Ετών 40» όπου ο πρωταγωνιστής της, Στιβ Καρέλ, βλέπει την Στόρμι σε μια ταινία και προσπαθεί να την ονειρευτεί.

Sports in

Καλαϊτζάκης: «Θα πανηγυρίσουμε σήμερα κι αύριο, Πέμπτη έχουμε προπόνηση και Παρασκευή παίζουμε»

Στη δυσκολία της σειράς με τη Μακάμπι αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024