Ακούγεται τραγελαφικό αλλά το παιχνίδι No Paper! που ανέπτυξε ο Takuhiro Miyazawa για το Nintendo Switch βασίζεται σε ένα χειριστήριο Joy-Con που είναι τοποθετημένο μέσα στο σωλήνα ενός ρολού χαρτιού τουαλέτας.

Για να μπορέσετε να παίξετε ένα από τα πιο περίεργα παιχνίδια που έγιναν ποτέ, χρειάζεστε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτόνι ή άλλη επίπεδη επιφάνεια την οποία θα κρατάτε στα χέρια σας ώστε το χαρτί υγείας να κυλάει μπρος πίσω.

Στο παιχνίδι καλείστε να βοηθήσετε έναν άνδρα που έχει πρόβλημα και βρίσκεται στην τουαλέτα και ανακαλύπτει λίγο αργά ότι δεν υπάρχει χαρτί υγείας.

Το καθήκον σας είναι να του φέρετε ένα φρέσκο ρολό, αλλά αυτό απαιτεί να πλοηγήσετε το ρολό τουαλέτας μέσα από μια διαδρομή εμποδίων, να αποφύγετε παγίδες, να πατήσετε διακόπτες και να συλλέξετε κλειδιά. Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσω του κυλίσματος ενός πραγματικού ρολού χαρτιού υγείας.

Ο προγραμματιστής του No Paper! απλώς εκμεταλλεύεται τους αισθητήρες κίνησης που περιλαμβάνονται στο Joy-Con για την παρακολούθηση της κίνησης.

Προς το παρόν, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι διαθέσιμο μόνο στην Ιαπωνία και δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως στο Nintendo Switch ή σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα θα βρείτε άπειρα και ταυτόχρονα διασκεδαστικά παιχνίδια για να παίξετε μόνοι σας ή μαζί με τους φίλους σας.

Και αν πράγματι ψάχνετε νέα παιχνίδια για τις κονσόλες παιχνιδιών σας ή το Nintendo σας στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε αμέτρητες επιλογές. Διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και η πλατφόρμα θα φροντίσει να φτάσει στην ώρα του σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν εσείς βρίσκεστε. Και αν διαλέξετε περισσότερα από ένα παιχνίδια, επιλέξτε την υπηρεσία παράδοσης SHOPLFIX ME TH MIA ώστε να σας παραδοθούν σε μια αποστολή.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr