Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είσαι gamer; Αυτά τα 4 πράγματα δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σου

Είσαι gamer; Αυτά τα 4 πράγματα δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σου

Kάθε σοβαρός gamer χρειάζεται να επενδύσει στον κατάλληλο εξοπλισμό.

Ανήκετε στην κατηγορία των φανατικών gamer και σας αρέσει να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας παίζοντας τα αγαπημένα σας παιχνίδια στον υπολογιστή;

Αν ναι, τότε θα ξέρετε πολύ καλά ότι οι απαιτήσεις για τα video games έχουν αλλάξει.

Απαιτείται υπολογιστής υψηλών επιδόσεων, καλός εξοπλισμός και φυσικά άψογος χειρισμός σε κάθε PC game.

Για αυτό, κάθε σοβαρός gamer χρειάζεται να επενδύσει στον κατάλληλο εξοπλισμό.

Αν λοιπόν έχετε ήδη τον κατάλληλο υπολογιστή, τότε θα πρέπει να επενδύσετε στο κατάλληλο πληκτρολόγιο και ποντίκι, ακουστικά και  φυσικά σε μια gaming καρέκλα για να μπορείτε να απολαμβάνεται με τις ώρες τα παιχνίδια με τους διαδικτυακούς σας φίλους ή μόνοι σας.

Ολα αυτά και πολύ περισσότερα θα τα βρείτε στην πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr ώστε να απολαύσετε πραγματικά το αγαπημένο σας παιχνίδι και να ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές gaming. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας και η πλατφόρμα θα φροντίσει να σας παραδοθούν άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκεστε. Και επιλέξετε την καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ όλα σας τα προϊόντα θα σας παραδοθούν ταυτόχρονα σε μια παράδοση.

Και μην ξεχνάτε ότι το SHOPFLIX.gr θα συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη Black Friday, με δυνατές προσφορές σε τεράστια ποικιλία προϊόντων.

1.Gaming καρέκλα

Μια άνετη καρέκλα είναι το πρώτο και πιο «βασικό εργαλείο» που πρέπει να διαλέξετε. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως εκεί θα κάθεστε με τις ώρες, οπότε θα πρέπει να στηρίζει όλη τη σπονδυλική στήλη και φυσικά να μην κουράζει το σώμα.

Βυθίσου στον κόσμο του gaming με την καρέκλα Gaming Raptor Stellar, σε μοντέρνες αποχρώσεις διχρωμίας και επιθετικό σχεδιασμό.

Ο μηχανισμός ανάκλισης της σας επιτρέπει να κλειδώσετε την πλάτη της σε οποιοδήποτε σημείο για να βρείτε την πιο βολική θέση.

2. Πληκτρολόγιο

Το βασικό όπλο ενός καλού gamer είναι το πληκτρολόγιο. Για καλύτερη αίσθηση και απόκριση δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα μηχανικό πληκτρολόγιο. Το gaming πληκτρολόγιο μηχανικό Razer BlackWidow  είναι εξοπλισμένο με τους παγκοσμίου φήμης μηχανικούς διακόπτες Razer και τροφοδοτείται από το Razer Chroma RGB, για ένα επίπεδο ακρίβειας και εξατομίκευσης που λατρεύουν οι παίκτες παγκοσμίως.

Τα πλήκτρα έχουν ωραία αίσθηση και έχει άμεση απόκριση ενώ είναι αρκετά ανθεκτικό για να διαρκέσει πολλές ώρες έντονης, τακτικής χρήσης και έχει καθαρό ματ φινίρισμα.

3. Ποντίκι

Και εκτός από το πληκτρολόγιο, το έτερο πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού σας αν παίζετε σε υπολογιστή είναι το ποντίκι.

Επιλέξετε αυτό που ταιριάζει όσο το δυνατόν καλύτερα στο μέγεθος της παλάμης σας, έτσι ώστε ο τρόπος με τον οποίο τα δάχτυλά σας φτάνουν στα πλήκτρα του να είναι απόλυτα φυσικός.  Τα ασύρματα ποντίκια πλέον προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις όπως το gaming Ποντίκι Razer Basilisk Ultimate Chroma 20000 DPI.

Το συγκεκριμένο είναι γρηγορότερο από οποιαδήποτε άλλη ασύρματη διαθέσιμη τεχνολογία κατά 25%. Δεν θα συνειδητοποιήσετε καν ότι παίζετε με ασύρματο ποντίκι λόγω της υψηλής ταχύτητας μετάδοσης, του χαμηλότερου χρόνου κλικ και της απρόσκοπτης εναλλαγής συχνότητας στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα.

4. Δυνατά  ακουστικά

Αν δεν θέλετε να σας ακούνε όλοι ενώ παίζετε, η κατηγορία των gaming headsets είναι μια άψογη λύση για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Δώστε μεγάλη βάση στο headset αφού είναι εκείνο που θα φτιάξει ατμόσφαιρα, θα σας επιτρέψει να αντιληφθείτε τους αντιπάλους σας πριν καν τους δείτε στην οθόνη και βέβαια θα σε κρατήσει σε επαφή με τους συμπαίκτες σας.

To Logitech G Pro X Gaming Headset διαθέτει όλα όσα χρειάζονται οι επαγγελματίες παίκτες – μιας και σχεδιάστηκε από αυτούς, με σκοπό να απογειώσει κάθε ακουστική σου εμπειρία!

Εξοπλισμένο με μικρόφωνο των 6mm τεχνολογίας BLUE VOICE, παρέχει τη δυνατότητα εφαρμογής φίλτρων σε πραγματικό χρόνο, μειώνοντας το θόρυβο, προσθέτοντας συμπίεση και «ψαλιδίζοντας» συγκεκριμένες συχνότητες, διασφαλίζοντας την απόλυτη καθαρότητα της φωνής σας.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024