Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα υπέροχο πορτρέτο και η νέα ταινία της ζωής του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα υπέροχο πορτρέτο και η νέα ταινία της ζωής του

Πηγή έμπνευσης ο Έλληνας αθλητής

Πηγή έμπνευσης και αγάπης αποτελεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παγκοσμίως.

Μια Νιγηριανή νεαρή ζωγράφος μόλις 20 χρονών, η Ντέμπορα Αγκάλι αποφάσισε να φτιάξει το πορτραίτο του Greek Freak, τον οποίο αποκαλεί «Ελληνο-Νιγηριανό θεό του μπάσκετ».

Διαβάστε επίσης: Στο βιβλίο των ηρώων – Ο Γιάννης, ο Γκάλης και οι άλλοι με τις Εθνικές 40αρες

Η Ντέμπορα με αναρτήσεις της στο Twitter ζητάει από τους ακόλουθούς της να κάνουν retweet την ανάρτηση και εκφράζει την ελπίδα να δει το πορτραίτο ο Γιάννης.

Όπως αναφέρει η 20χρονη, για τη δημιουργία του σκίτσου χρειάστηκαν 72 ώρες, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Η νέα ταινία της ζωής του

Την ίδια στιγμή, μετά την ταινία «Rise» της Disney για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μία νέα μικρού μήκους έρχεται από την Amazon prime με τίτλο «Naija Odyssey».

Η νέα ταινία έχει διάρκεια 12 λεπτά και θα γίνει διαθέσιμη στις 21 Σεπτεμβρίου στο Amazon Prime Video.

«Στην Ελλάδα ήμουν Νιγηριανός και στη Νιγηρία Έλληνας. Ζούσα στη μέση, δύο χώρες, δύο ταυτότητες» ακούγεται να λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο τρέιλερ που βγήκε στη δημοσιότητα, ατάκα που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Η ταινία «Naija Odyssey» αναφέρεται στην αληθινή ιστορία του αστέρα του μπάσκετ, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γεννήθηκε στην Ελλάδα από Νιγηριανούς γονείς.

Σε όλη του τη ζωή οι άνθρωποι προσπαθούσαν να του πουν ποιος ήταν. Τώρα ο Γιάννης αφηγείται την δική του «ιστορία καταγωγής πολλών καταβολών», καθώς συμφιλιώνει τις ρίζες του, τον τόπο γέννησης και την αίσθηση ότι ανήκει ανάμεσα σε διαπολιτισμικούς κόσμους.

Στο trailer ακούγεται η φωνή του Γιάννη να λέει: «Στην Ελλάδα, οι δάσκαλοί μου έλεγαν για ταξιδιώτες που πάλευαν με τα νερά για να βρουν το σπίτι τους, τους εαυτούς τους. Και εγώ ήμουν στο ίδιο ταξίδι».

Τη σκηνοθεσία του Naija Odyssey υπογράφουν οι Nono Ayuso και Rodrigo Inada, σε μοντάζ του Mikkel E.G. Nielsen, βραβευμένου με Όσκαρ μοντέρ για το «Sound of Metal».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024