Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια iPhone αξίζει να αγοράσεις φέτος;

Ποια iPhone αξίζει να αγοράσεις φέτος;

Οι καλύτερες εκδοχές του βασιλιά των smartphones για το 2022

Παλιός χρήστης iPhone που αισθάνεται έτοιμος να κάνει upgrade ή θιασώτης των Android που αποφάσισε να μεταπηδήσει στην Apple; Όποια και αν είναι η σχέση σου με το θρυλικό κινητό με το δαγκωμένο μηλαράκι, ίσως δυσκολεύεσαι να επιλέξεις ανάμεσα στις πιο πρόσφατες εκδοχές και εκδόσεις του. IPhone 13 Pro Max, iPhone 12 Pro Max ή κάποιο από τα πιο οικονομικά iPhone 12 mini ή iPhone 11; Για αυτό είμαστε εδώ: για να σε βοηθήσουμε να βρεις εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Αν θέλεις iPhone, αλλά το θέλεις και οικονομικά

Με μπαταρία υψηλών αντοχών, προηγμένο διπλό σύστημα κάμερας με ευρυγώνιες έως υπερερυγώνιες λήψεις και εύχρηστο περιβάλλον χρήσης και επεξεργασίας, το iPhone 11 παραμένει ολόφρεσκο σχεδόν τρία χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του στην Ελλάδα – αποδεικνύοντας στην πράξη τα επίπεδα καινοτομίας της Apple.

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει για τον πανίσχυρο επεξεργαστή του, τη στιβαρή κατασκευή του και την ικανότητά του να σου δίνει ολοζώντανες βραδινές λήψεις. Αλλά και για το γεγονός ότι θα το βρεις μόλις από 556,15€ στο SHOPFLIX.gr.

Αν θέλεις να αποκτήσεις τη ναυαρχίδα των ναυαρχίδων

Ψάχνεις για το καλύτερο κινητό της αγοράς; Τότε οφείλεις στον εαυτό σου το Apple iPhone 13 Pro Max, που θα καλύψει κυριολεκτικά κάθε σου τεχνολογική απαίτηση. Θέλεις την ταχύτερη, πιο κρυστάλλινη και με καλύτερη απόκριση οθόνη; Την έχει, με τη μορφή της Super Retina XDR 6,7 ινστών με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Θέλεις το κορυφαίο σύστημα κάμερας Pro; Το έχει και αυτό και σου δίνει τη δυνατότητα να τραβάς απίθανες φωτογραφίες και βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, βίντεο ProRes και πεντακάθαρες εικόνες ακόμη και σε zoom 15x.

Θες ανθεκτική μπαταρία; Έχει την καλύτερη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε iPhone –μπορεί να σου κρατήσει ακόμη και πάνω από δυο μέρες με χαλαρή χρήση. Βουτιά στο 5G; Φυσικά, και μάλιστα με την τεχνολογική υπεροχή της Apple. Μεγάλο αποθηκευτικό χώρο; Ξεκινώντας από τα 128GΒ και φτάνοντας το 1TB, δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι δεν θα σε καλύψει.

Για να μην μακρηγορούμε, όσο κι αν αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά του, δεν βρίσκουμε ψεγάδι. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις την εκδοχή που σου ταιριάζει περισσότερο, από τη μεγάλη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε iPhone σε συμφέρουσες τιμές. Pink, gold, red ή black; Με μνήμη 128GB ή 1 TB; Σε όποιο και αν καταλήξεις, θα το έχεις άμεσα στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Και σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, το κόστος των μεταφορικών συμπιέζεται στα 0,99€ για κάθε αποστολή άνω των 10€ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στα 1,50€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024