Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Γνωστός ποδοσφαιριστής κακοποιεί το γατάκι του – Θύελλα αντιδράσεων

Βρετανία: Γνωστός ποδοσφαιριστής κακοποιεί το γατάκι του – Θύελλα αντιδράσεων

Το βίντεο δείχνει τον ποδοσφαιριστή να κλωτσάει και να χτυπάει τη γάτα του μέσα στο σπίτι, μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Ο Κερτ Ζουμά είναι ο Γάλλος αμυντικός (στόπερ) της Γουέστ Χαμ. Ο Ζουμά κινδυνεύει με δίωξη για κακοποίηση ζώου, γιατί σε ένα βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου κλωτσάει απάνθρωπα τη γάτα του και στη συνέχεια την χτυπάει. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού του.

Και στη Βρετανία οι νόμοι για την κακοποίηση των ζώων δεν είναι «παίξε γέλασε» Οι παραβάτες τιμωρούνται αυστηρά, ακόμη και με φυλάκιση 5 ετών. Όμως δεν είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος αυτός για τον Ζουμά. Οι οπαδοί της ομάδας που είδαν το συγκεκριμένο βίντεο ζητούν έξαλλοι από τη διοίκηση να φύγει ο Γάλλος από τα «Σφυριά».


Πάντως ο Γάλλος και υπό το βάρος της κατακραυγής αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις πράξεις μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συμπεριφορά μου, για την οποία λυπάμαι ειλικρινά. Θέλω επίσης να πω πόσο βαθιά λυπάμαι σε όποιον στεναχωρήθηκε από το βίντεο. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους ότι οι δύο γάτες μας είναι απολύτως καλά και υγιείς. Αγαπιούνται από όλη μας την οικογένεια και αυτή η συμπεριφορά ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν θα ξανασυμβεί» έγραψε στον λογαριασμό του.

Συγνώμη και από τα Σφυριά

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύλλογος που παίζει ο Γάλλος αμυντικός. Έτσι η Γουέστ Χαμ, αναφέρει: «Ο σύλλογος καταδικάζει απερίφραστα τις πράξεις του Κερτ Ζουμά στο βίντεο που κυκλοφόρησε. Μιλήσαμε με τον Κερτ και θα λύσουμε το θέμα εσωτερικά, αλλά θα θέλαμε να να ξεκαθαρίσουμε ότι καταδικάζουμε τη βία απέναντι στα ζώα».

Πάντως σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, η αστυνομία, δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια στο θέμα της κακοποίησης της γάτας, ούτε θα προβεί σε έρευνα για το συμβάν.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024