Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μπιμπίλας: Ενοχλημένος με δηλώσεις συναδέλφου του για το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Σπύρος Μπιμπίλας: Ενοχλημένος με δηλώσεις συναδέλφου του για το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

«Εμείς δεν βαριόμαστε να κουβαλάμε γάλατα και λάδια», τόνισε ο πρόεδρος του Σωματίου σχολιάζοντας την άρνηση του Χρήστου Λούλη να εγγραφεί στο ΣΕΗ.

Στον αέρα της «Super Κατερίνα» βγήκε το πρωί της Δευτέρας (24/1) ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ,  μεταξύ άλλων, σχολίασε τη δήλωση του Χρήστου Λούλη για το Σωματείο και την χαρακτήρισε άστοχη και προσβλητική.

Είπε αρχικά: «Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτή τη δήλωση, η οποία είναι αρκετά προσβλητική, δεν είναι καλαμπούρι. Όταν ένα σωματείο κάνει τόσο καλή δουλειά και ασχολείται με τους ηθοποιούς που είναι εκμεταλλεύσιμο προϊόν, να τρέχουμε να μαζεύουμε τρόφιμα και να τα μοιράζουμε»

Και πρόσθεσε: «Είπε ο Χρήστος ότι βαριέται να γραφτεί. Εμείς δεν βαριόμαστε να είμαστε έξω από τα υπουργεία, να παρακαλάμε για επιδόματα. Δεν βαριόμαστε να κουβαλάμε κούτες με γάλατα και λάδια. Δεν βαριόμαστε να κάνουμε συνεδριάσεις πολύωρες για να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις, βάσει των οποίων πληρώνεται και ο Χρήστος Λούλης».

Τι είχε αναφέρει ο Χρήστος Σούλης

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για την κριτική που δέχτηκε για το σποτ που έκανε για το «Μένουμε σπίτι» και επ΄αυτού αναφέρθηκε και στο Σωματείο.

«Δέχθηκα δριμεία κριτική από τους συναδέλφους μου για το σποτ του «Μένουμε Σπίτι». Με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Ούτε το ΣΕΗ δεν με στήριξε, αλλά δεν είναι και σωματείο μου, δεν είμαι καν μέλος. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος, γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν στο ΣΕΗ δεν δούλευαν καν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ, αλλά βαριέμαι ακόμα και να γραφτώ», είχε πει.

Δείτε τι του απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024