Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιάγκας για Πετρούνια - Το μεγάλο του λάθος ήταν πως....

Λιάγκας για Πετρούνια – Το μεγάλο του λάθος ήταν πως….

Ο παρουσιαστής μίλησε για το σάλο που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του Ολυμπιονίκη και αποκάλυψε τι είπαν πριν βγει να ζητήσει συγγνώμη

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσαν οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού.

Στα social media προκλήθηκαν αντιδράσεις, με τους χρήστες να εκφράζουν την αποδοκιμασία τους προς τον Έλληνα αθλητή.

Λίγες ώρες αργότερα, ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ζήτησε «συγγνώμη από όλους τους Έλληνες».

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε σήμερα στο Πρωινό ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Λευτέρη Πετρούνια πριν εκείνος βγει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και εξηγήσει τι εννοούσε με όσα είπε.

«Το παιδί κατάλαβε πως είπε βλακεία»

«Μίλησα με τον Λευτέρη Πετρούνια πολλή ώρα χθες το βράδυ. Πριν βγει στον Χατζηνικολάου. Και μου είπε πως το μεγάλο του λάθος ήταν πως επειδή χθες η Μιλλούση έβλεπε την εκπομπή μας, όταν είπα να καλέσουμε τον Λευτέρη να βγει στον αέρα, έπρεπε εκείνη την ώρα να βγει και να πει συγγνώμη και ότι εννοούσε κάτι άλλο.

Αν έβγαινε εκείνη την ώρα δε θα υπήρχε αυτή η κατακραυγή. Θα ήταν μικρότερη. Για να μην κρεμάμε ανθρώπους. Δε μου αρέσει. Και εγώ το έχω υποστεί. Όταν κάνεις μια μακακία δεν είσαι έτοιμος εκείνη την ώρα, μέσα σε ένα λεπτό να πεις συγγνώμη. Θέλει μέσα σου να καταλάβεις, γιατί βάλλεσαι από παντού. Το παιδί κατάλαβε πως είπε βλακεία και το διόρθωσε το βράδυ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν έχω δει κάποιον αθλητή»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λευτέρης Πετρούνιας σε βραδινή του έξοδο ρωτήθηκε για το ελληνικό #metoo στον αθλητισμό και απάντησε:

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι. Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκλήθηκαν αντιδράσεις με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα, να προχωρήσει σε διορθωτική δήλωση

«Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου. Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #metoo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Στάθηκα από την πρώτη στιγμή δίπλα στη Σοφία Μπεκατώρου. Ήμουν μαζί με την Άννα Κορακάκη στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων συμβολίζοντας την ισότητα των δύο φύλων.

Πάνω από όλα είμαι πατέρας δύο κοριτσιών και ανησυχώ γι’ αυτόν τον σάπιο κόσμο που μεγαλώνουν. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας. Εγώ το ζήτησα να βγω και να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024