Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον συζυγοκτόνο - «Το απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι»

Γλυκά Νερά – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον συζυγοκτόνο – «Το απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι»

«Είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι, να ανέβουμε πάνω στη σοφίτα και να τον δω εκεί»

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, αναφορικά με τη δολοφονία της Καρολάιν, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Η δημοσιογράφος είχε κάνει μια έκτακτη εκπομπή στο «Φως στο Τούνελ» στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, λόγω της σύλληψης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Τα εργαστήρια μίλησαν εκεί, και όχι τόσο το κριτήριο των έμπειρων αστυνόμων» διευκρίνισε η Αγγελική Νικολούλη, αναφερόμενη στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Προσπάθησε να συναντήσει τον πιλότο από κοντά

Στο πλαίσιο της έκτακτης εκπομπής «Φως στο τούνελ», η παρουσιάστρια της εκπομπής είχε συνομιλήσει με τον συζυγοκτόνο, ενώ είπε πως είχε κάνει κάποιες άκαρπες προσπάθειες να βρεθεί δια ζώσης μαζί του.

«Είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι, να ανέβουμε πάνω στη σοφίτα και να τον δω εκεί» υπογράμμισε η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε: «να μου μιλήσει δηλαδή στον χώρο που υποτίθεται πως είχαν μπει οι ληστές και σκότωσαν την γυναίκα του».

«Το απέφευγε σαν ο διάολος το λιβάνι» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος, μιλώντας για την αντίδραση του πιλότου στις απόπειρες της να τον προσεγγίσει από κοντά.

Τι κατάλαβε η Αγγελική Νικολούλη για τον πιλότο από τα μηνύματά του;

Μέσα από τις συνομιλίες της με τον σύζυγο της Καρολάιν, είχε διαισθανθεί ότι κάτι έκρυβε.  Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Αγγελική Νικολούλη αν είχε καταλάβει πώς θα εξελισσόταν η υπόθεση.

«Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα» απάντησε η δημοσιογράφος. Η ίδια αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν είχε μοιραστεί νωρίτερα τις υποψίες της, λέγοντας ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «είχε πείσει ακόμα και τις Αρχές, ότι έχουν εισβάλει ληστές σπίτι του και σκότωσαν την γυναίκα του και ότι ο ίδιος βίωσε αυτό το μαρτύριο».

«Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα» σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη, καθώς στα μηνύματα που είχε ανταλλάξει μαζί του «μιλούσε για την γυναίκα του και δεν αναφερόταν στο όνομα της ποτέ».

Μέσα από τα μηνύματά τους η ίδια κατάλαβε ότι «έπεσε η μάσκα» γι’ αυτόν, ενώ, μιλώντας για τις αντιδράσεις του συζυγοκτόνου είπε ότι «στον εκνευρισμό του πάνω, αλλάζει».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024