Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάντια Μπουλέ - «Αυτή η εμμονή με τα κιλά είναι καταστροφική για τις γυναίκες»

Νάντια Μπουλέ – «Αυτή η εμμονή με τα κιλά είναι καταστροφική για τις γυναίκες»

«Στην εποχή όπου ζούμε, υπάρχει εμμονή με τα νούμερα -πόσα κιλά είσαι, πόσα κιλά πήρες/έχασες, πόσο χρονών είσαι, τι ύψος έχεις κ.ο.κ. Κολλά το μυαλό μας, δεν σκεφτόμαστε καθαρά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιζόμαστε σε αριθμούς και στο τέλος να χάνουμε τον εαυτό μας» δηλώνει η Νάντια Μπουλέ

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της βιώνει η Νάντια Μπουλέ, καθώς πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο στις 16 Ιουλίου τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έκτοτε απολαμβάνει κάθε στιγμή της μητρότητας.

Η Νάντια Μπουλέ σε πρόσφατη συνέντευξης στο περιοδικό Hello!, μίλησε μεταξύ άλλων για αυτή την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της όπως και για την απάντηση που έδινε, όταν την ρωτούσαν για το πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Από την περίοδο της εγκυμοσύνης σου και μετά, πραγματοποιείς συχνά Q&As στον λογαριασμό σου wellb.gr στο Instagram. Μού είχε κάνει εντύπωση η απάντηση που είχες δώσει σε όσους ρωτούσαν για τα κιλά που πήρες στην εγκυμοσύνη. Θα μας αναπτύξεις την σκέψη σου γύρω από αυτό;

Ήταν αυτό που με ρωτούσαν περισσότερο όταν ήμουν έγκυος και που ακόμα και τώρα αποτελεί πολύ συχνή ερώτηση, δηλαδή πόσα κιλά πήρα. Στην εποχή όπου ζούμε, υπάρχει εμμονή με τα νούμερα -πόσα κιλά είσαι, πόσα κιλά πήρες/έχασες, πόσο χρονών είσαι, τι ύψος έχεις κ.ο.κ. Κολλά το μυαλό μας, δεν σκεφτόμαστε καθαρά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιζόμαστε σε αριθμούς και στο τέλος να χάνουμε τον εαυτό μας.

Έχουμε εκπαιδευτεί να εστιάζουμε σε λανθασμένους στόχους αντί να μας απασχολεί τι είναι σωστό για την υγεία μας.

Αυτή η εμμονή με τα κιλά είναι μια καταστροφική και ανθυγιεινή συνήθεια για όλες τις γυναίκες, ειδικά για τα νεαρά κορίτσια, που ως επί το πλείστον ταλαιπωρούνται από διατροφικές διαταραχές και ενίοτε παραπλανούνται με φωτογραφίες ή φίλτρα απ’ο το Instagram.

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και το σημαντικό είναι να είμαστε όλες υγιείς. Δεν πρέπει να απολογούμαστε ή να κρύβουμε πράγματα που δεν εξαρτώνται από εμάς, όπως είναι η ηλικία μας, η εθνικότητά μας, το χρώμα του δέρματός μας ή η σεξουαλικότητά μας.

Όλα όσα δεν περνούν από το χέρι μας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι λόγοι να αισθανόμαστε άσχημα ή να κρυβόμαστε. Οπότε στην ερώτηση αυτή απαντούσα και απαντώ ότι πήρα όσα κιλά ταίριαζαν στον σωματότυπό μου για να είμαι υγιής και να νιώθω καλά με εμένα.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024