Έκανε το «μπαμ» το Twitter. Το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε το νέο του χαρακτηριστικό για τους χρήστες που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και θέλουν να έρθουν σε επαφή.

Πρόκειται για τα Twitter Communities. Ουσιαστικά είναι ο βασικός ανταγωνιστής των ομάδων του Facebook.

Οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν μόνο με πρόσκληση σε Communities που περιλαμβάνουν τα #AstroTwitter, #DogTwitter, #SkincareTwitter και #SoleFood. Μόλις ενταχθούν, θα μπορούν να κάνουν tweet απευθείας σε άλλα μέλη και όχι μόνο στους ακόλουθους τους.

Μόνο τα μέλη ενός Community έχουν τη δυνατότητα να κάνουν like ή να απαντούν σε tweet που έχουν δημιουργηθεί από άλλα μέλη.

Κάθε Community στο Twitter έχει τους δικούς της συντονιστές που ορίζουν τους κανόνες και προσκαλούν ή αφαιρούν άτομα.

Το ίδιο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:

Οι Communities λειτουργούν με προσκλήσεις προς το παρόν, αλλά εργαζόμαστε για τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι θα μπορούν να ανακαλύψουν και να ενταχθούν σε όσες θέλουν να είναι μέρος.

Σημειώνεται ότι οι χρήστες iOS μπορούν να έχουν πρόσβαση στο νέο χαρακτηριστικό Communities σε iOS μέσω της καρτέλας στη γραμμή πλοήγησης.

Οι χρήστες στον ιστό θα δουν μια καρτέλα Communities στην πλαϊνή γραμμή. Για Android, μπορούν να διαβάζουν μόνο tweets από Communities.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο