Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άριελ Κωνσταντινίδη - «Πρέπει να σπάσουν κι αβγά όταν υπάρχει αδικία και ψέμα»

Άριελ Κωνσταντινίδη – «Πρέπει να σπάσουν κι αβγά όταν υπάρχει αδικία και ψέμα»

«Όταν έχει υπάρξει αδικία και ψέμα και έλλειψη εμπιστοσύνης, δεν μπορείς από τον φόβο μην χαλάσει η οικογενειακή ατμόσφαιρα να μην κάνεις τίποτα» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άριελ Κωνσταντινίδη

Για το δύσκολο διαζύγιό της και τις σχέσεις που έχει με τον πρώην σύζυγό της, μίλησε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ, η Άριελ Κωνσταντινίδη έκανε λόγο για «αδικία, ψέμα και έλλειψη εμπιστοσύνης» μιλώντας για τον γάμο της που έλαβε τέλος.

Είχατε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη σας ότι η σχέση σας με τον πρώην σύζυγό σας ήταν κακή. Πώς είναι σήμερα η επικοινωνία;

«Δεν έχει καλυτερεύσει, απλώς τα οικονομικά ζητήματα που είχαν ακολουθήσει τη νομική οδό ξεκαθαρίστηκαν εκτός δικαστηρίου.

Αυτό ήταν μια πάρα πολύ καλή εξέλιξη και αυτός ήταν ο λόγος που αναφερόμουν στις συνεντεύξεις μου γιατί ήθελα να πιεστεί η άλλη πλευρά χωρίς να χρειαστεί να πάμε στα δικαστήρια.

Αυτό το έκανα εν γνώση μου γιατί τα παιδιά μου πρέπει να καταλάβουν και να ξέρουν διαβάζοντας τα ενδεχομένως στο μέλλον όταν θα είναι μεγάλα, ότι η μητέρα τους δεν είναι μια γυναίκα που φοβάται ή που θα κάνει τον οποιονδήποτε συμβιβασμό προκειμένου να μην σπάσει αβγά. Όχι… πρέπει να σπάσουν κι αβγά όταν υπάρχει αδικία κι όταν υπάρχει ψέμα. Θέλω να δουν αργότερα ότι υπήρξα μια γυναίκα που μάχεται για το συμφέρον της οικογένειάς της.

Όταν έχει υπάρξει αδικία και ψέμα και έλλειψη εμπιστοσύνης, δεν μπορείς από τον φόβο μην χαλάσει η οικογενειακή ατμόσφαιρα να μην κάνεις τίποτα.

Όπως δεν επιτρέπεται πλέον ο συμβιβασμός όταν δεν υπάρχει ο σεβασμός στα επαγγελματικά σου, πόσο μάλλον στο οικογενειακό. Χρειάζεται να αλλάξει ριζικά αυτό το κομμάτι του σεβασμού».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024