Τις προετοιμασίες για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη ξεκίνησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Το αγαπημένο ζευγάρι θα ενώσει τις ζωές του στις 7 Αυγούστου στη Σύρο, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

Συγκεκριμένα, θα παντρευτεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα, στην Ντελαγκράτσια. Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση σε πισίνα ξενοδοχείου, ενώ την επόμενη ημέρα οι ηθοποιοί θα κάνουν και ένα after wedding party.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ο ηθοποιός ετοιμάζεται πυρετωδώς. Μάλιστα, λίγο πριν ταξιδέψει για το νησί θέλησε να ανανεωθεί. Πήγε για κούρεμα και ανέβασε στο Instagram το σχετικό στιγμιότυπο.

Δείτε το παρακάτω:

Η αναγγελία του γάμου τους:

Η είδηση του γάμου των δύο ηθοποιών έγινε γνωστή με την αναγγελία τους. Όπως αναφέρεται σε αυτή: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 1250/82 ότι: Η Μιχαλάκη Δανάη Κάθριν του Γεωργίου και της Σούζαν το γένος Ντουράντ που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου στην οδό … επάγγελμα ηθοποιός και ο Παπαγεωργίου Γεώργιο του Αργυρίου και της Φιλαρέτης το γένος Κομνηνού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, επάγγελμα ηθοποιός πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο