Ο Άγγελος Διονυσίου ένας άνθρωπος που γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο όταν ήταν παιδάκι και έφτασε να συνεργαστεί μαζί του μιλά στο MEGA και συγκλονίζει. Ο μεγάλος ερμηνευτής έζησε και με το παραπάνω τον σπουδαίο του λαϊκού τραγουδιού, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, καθώς τον συνέδεε μια δυνατή φιλία με τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου.

Γνωρίζοντας τον για πολλά χρόνια, ο Άγγελος Διονυσίου μίλησε για τον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού. Έκανε λόγο για έναν άνθρωπο γλυκό, ένα άνθρωπο με πολύ χιούμορ. «Δυστυχώς μας έφυγε…», ανέφερε.

«Ήταν πολύ φίλος με τον πατέρα μας, ζούσαν μαζί, έκαναν παρέα, έρχονταν στο σπίτι μας, τρώγαμε μαζί. Είχαμε κάνει μαζί Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Στιγμές, οικογενειακές. Ήταν και οι δύο από φτωχές οικογένειες, λαϊκά παιδία είχαν όνειρο να γίνουν τραγουδιστές και τους ένωναν οι δυσκολίες που πέρασαν στη ζωή τους», είπε για την σχέση του Τόλη Βοσκόπουλου με τον Στράτο Διονυσίου.

«Βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο, βοηθούσε πολλούς νέους καλλιτέχνες. Όταν βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη για μια εμφάνιση ζήτησε να έχω την ίδια αφίσα μαζί του. Όταν τον ρώτησα: “Αφού κι εσύ έχεις τόσο μεγάλη καριέρα”. Μου έκανε εντύπωση. Έτρεμαν τα πόδια μόνο που βρισκόμουν δίπλα του», τόνισε.

«Βρέθηκαν να παίζουν μπιλιάρδο και ήρθε η αστυνομία να τους πάρει από το μαγαζί γιατί ο κόσμος πήγε να σπάσει το μαγαζί», διηγήθηκε. Ενώ για το τι άφησε ο Τόλης Βοσκόπουλος είπε: «Το εκτόπισμα που είχε όταν έβγαινε στην πίστα, ήταν μεγάλος καλλιτέχνης».

«Το “αποκοιμήθηκα” του έγραψε με τον Θειόπουλο και μετά από μια περιπέτεια που είχε με τον πατέρα μου, ένας πελάτης είχε δύο κλουβιά με άσπρα περιστέρια κι αυτά πετούσαν μέσα στο μαγαζί, τους έπιασαν τα κλάματα… δεν μπορούσαν να τραγουδήσουν», θυμήθηκε και δυσκολεύτηκε να ξεχωρίσει ένα μόνο τραγούδι. «Όταν γνώρισα την πίστα ήταν με το τραγούδι: Τσιγγάνος να ήμουν και πάλι», αποκάλυψε.

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο