Τον γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα η είδηση ότι η Δέσποινα Βάνδη και ο Ντέμης Νικολαΐδης χώρισαν. Η τραγουδίστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής ύστερα από 22 χρόνια σχέσης και 18 χρόνια γάμου, αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, και το ανακοίνωσαν επίσημα.

Συγκεκριμένα, ο manager της Δέσποινας, Γιώργος Αρσενάκος, δημοσίευσε μία ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Το πρώην ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, καθώς τα δύο παιδιά τους Μελίνα και Γιώργος Νικολαΐδης είναι η κύρια προτεραιότητα στη ζωή τους. Η είδηση ότι δεν είναι πια μαζί προκάλεσε κινητικότητα στο Twitter, με τους χρήστες να σπεύδουν να κάνουν το δικό τους σχόλιο. Αρκετοί εξέφρασαν την έκπληξή τους, άλλοι στεναχωρήθηκαν ενώ υπήρχαν και αυτοί που τόνισαν ότι η απόφασή τους απαιτεί σεβασμό ως προς την αντιμετώπισή της.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα tweets:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο