Ελάχιστες μέρες έχουν περάσει απο τη στιγμή που η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες που απέκτησε με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Και φυσικά για μια νέα μαμά μπορεί η αϋπνία και κούραση να κυριαρχούν ωστόσο δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα από αυτή της αγκαλιάς των μωρών της.

Δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους followers της από τη νέα της καθημερινότητα όμως αυτή τη φορά μας έδειξε τι κάνει όταν οι κόρες της κοιμούνται… και δεν πάει ο νους σου!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Χριστίνα βγαίνοντας από το μαιευτήριο είχε πει:

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας! Δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε μέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι εύκολα. Όταν μου τις έδωσαν και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου».

Ενώ ο Σάκης είχε τονίσει:

«Σας ευχαριστούμε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Νιώθουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί βγαίνουν καθημερινά χιλιάδες μωρά από τα νοσοκομεία, τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά πραγματικά παίρνουμε την αγάπη όλου του κόσμου και δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε. Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου -κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει!»

Δείτε πώς περνά τις ελεύθερες στιγμές της η νέα μαμά, Χριστίνα Μπόμπα:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο